-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orcsik
csendes tag
Sziasztok!
Nem sűrűn járok ide, ami baj, mert itt általában tudják a választ a kérdésemre ( 1 bites user vagyok)
A problémám az, h most raktam fel a win7-et az Acer Aspire 7520G típusú lapimra, és ugye feltolta a drivereket magától (a VGA-t nekem kellett). Gyári Vistát használtam eddig, beszart a vinyó, most új van. Azon volt empowering, és volt hozzá egy kis ekvaizer, amivel azt hiszem 4 hangszínt lehetett állítani. Erre a win7 felrak egy High Definition Audio Device nevű valamit, amivel csak hangerőt tudok állítani. A kérdésem az lenne, h ezzel tudok-e valahol ekvalizert állítani? Próbáltam már, h letörlöm és felrakok egy Realteket, de a számítógép újraindulásakor rögtön kiírta, h sikeresen visszarakta a High Definitiont Valahogy lehet más drivert felrakni? Mindenképpen kéne vmi más, mert ez nem az igazi. Ja és még vmi: empoweringet lehet rá telepíteni?
Válaszotokat előre is köszi
Üdv: Orcsik -
Orcsik
csendes tag
Köszi! Elolvastam, de még mindig nem tiszta 1-2 dolog. Ha rámegyek a recoveryben az újratelepítésre, ott van egy olyan opció, hogy a rendszer visszaállítása gyári állapotába. Akkor elvész az összes adatom a másik meghajtóról is? és ha teljes biztonsági mentést akarok csinálni az 56 giga lenne Valószínű az lesz h lementem ami kell és visszaállítom gyári állapotába. Csak akkor meg nem tudom h az összes driver is fentlesz? Tudom sok a kérdésem, de nem igazán értek hozzá, bocsi
-
Orcsik
csendes tag
Helló!
Új tag vagyok, üdv mindenkinek! És már lenne is egy kérdésem Van egy Acer 7520G típusú notebookom, Vistával. Ezt a vistát hozzá kaptam a géphez. már több mint egy éve fent van, és az a helyzet h eléggé belassult, és újra szeretném telepíteni. Xp-t telepítettem már cd-ről, nem is 1x, de azt hallottam h ez a windows rajta van a gépemen, és nem tudom hogy csináljam. Tud nekem vki segíteni? Előre is köszi!
Üdv: Orcsik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest