- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
válasz luciferk #19820 üzenetére
Nekem core i5-460m procival 3gb ddr3 rammal meg egy geforce gt 420m kártyával van felszerleve. Idáig 720p -ben high részletességben mindet visz, még crysis2-t is.
Krike kolléga linkelt egy oldalt ahol felvan sorolva a vga paraméterei. Az ati 5740 sem egy rossz kártya, persze itt szolidabb beállítás környezet mellett fut rendesen. Természetesen lowon símán visz mindent akár high-on is. Dirt 2 biztosan fog futni fullon.
-
bagyusz
őstag
válasz luciferk #19811 üzenetére
ugyan ilyen gépem van, csak más felszereltséggel, i5 procivan a legjobb az asztali e6420 c2d procimat 3.6ghz tuningoltan is kenderbe veri az i5-t. Összeszerelési minőség jó, anyaghasználat nem egészen, ilyen gagyi tapintású műanyag . Nem melegszik annyira a proci játéközben 84 C a gpu meg 75 C környékén megy.(megjegyzem a hasonló felszereltségű gépek ennél több hőt termelnek kb 90 C) Összességében jó kis gép.
-
Tataniko
tag
válasz luciferk #1075 üzenetére
Ha már luciferk beírt, akkor krisztusknak is illik reagálni.......
A zen és a motorkerékpár ápolás művészete helyett,
a zen és az ékszer(Acer) ápolás művészete.
Én fogpiszkáló helyett procilábat használok. Amd-ét, mert az hosszabb. A régi mobil athlon a legjobb. Az új sempron pedig túl vastag.
Egyszer vittem ötvöshöz az ékszerem, anno 93-ban, egy 1200-est.
Bár ne tettem volna. Csak rontottak rajta azzal, hogy szétszedték, és pontosan semmit sem csináltak.
Azóta minden laptop ékszert és asztali követ magam csinálok, és faragok.
Eredményesen. Az összeset sikerült tönkretennem.
Amikor 96-ben vettem egy hp2000-es ékszert, aminek az akkori ára 500k volt, és én kéz alatt 330k-ért szereztem, másnap megtöröltem a fényes kristályt folyadékkal, és beázott, és foltos lett, elment a szine
Két napig dolgoztam vele, és tudom, hogy egy ékszerész sem csinálta volna ezt meg nekem semmi pénzért. Tökéletes lett.
kalapács, fűrész, olló, furó, tű,nincs kanál --> nincs test --> nincs tudat --> nincs halál --> nincs probléma
-
cock
tag
válasz luciferk #711 üzenetére
Ja igen végülis mikor másodszor cseréltettem ki azt mondták hogy nem találtak pixel hibát, hanem csak valami aprócska sérülés volt a képernyőt bevonó rétegen, és hogy tökéletes kijelzőt úgysem fogok találni és visszavásárolják a laptopot, vagypedig adnak még egy újat, de akkor azt hasonló hibával nem vihetem vissza. Én bíztam benne hogy csak peches vagyok és kértem egy újat. Megint átpásztáztam 2cm-ről az egész kijelzőt hogy látok e hibát, izgultam is mert elvileg már nem vihettem vissza, de Hál'Istennek tökéletes a kijelző, még apró hibát sem láttam. Minden más is klappol, mostmár több mint egy hónapja nyúzom és teljesen meg vagyok elégedve
-
-
parandroid
félisten
válasz luciferk #374 üzenetére
Gyakorlatilag sebességkülönbséget nem okoz ebben a konkrét esetben (Celeron M vs Pentium M). Asztali rendszerekben azért is szeretik jobban a Celeron M procikat, mert jobban húzhatók a fele akkora cache miatt, mint a Pentium M-ek, a teljesítményt meg így is hozzák.
Ez már más világ, mint amikor azstali gépekben a Celeron bizony érezhetően gyengébb volt, de ott még 128kb vs 256/512kb memóriáról van szó. Úgy tűnik van egy határ, ami felett már nem tud ebből profitálni a rendszer. Turion prociknak is csak 512kb vagy 1MB L2 cache-ük van, de azok sem lassabbak a Pentium M-nél azonos órajelen. Mondjuk az egy teljesen más architektúra, nem igazán szerencsés ide keverni.
Ami miatt notebookba mindenképpen érdemes Pentium M-et venni, az a Speedstep. Az megéri a felárat, ha valakinke fontos a mobilitás, a kisebb fogyasztás, kisebb melegedés, és a csendesebb működés.
(Ha nem bánod, a félkövér részt átraktam dőltre a hozzászólásodban.)
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
cock
tag
válasz luciferk #279 üzenetére
1. ezt a világraszóló garanciás szöveget (hogy kijönnek, és magjavítják neked helyben) az üzletben hallottam ahogy az eladó mondta egy másik vásárlónak elöttem, ne higgyek neki?
2. ezt nem tudtam hogy a bevizsgálási díj csak akkor érvényes ha hibátlan, köszi az infót. Mindenesetre attól hogy kijavítják, írhatják hogy nem volt semmi baja. Ezt hogy bizonyítom így utólag, hogy volt baja. (bár gondolom ez már csak az én paranojám )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest