Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nekem sem tudtak róla a szüleim. Párommal megbeszéltük, ő rám bízta. Ahogy azóta az élet alakult, jól is döntöttünk.
De te nem gondolsz arra, ha a kihordás és a nevelés a gyerek életét veszélyezteti? Ha én nem nevelem fel, azt hiszed hasznos része lesz a társadalomnak ha mondjuk intézetbe kerül? Nos igen, gondolkodtunk mi is azon, hogy egy gyereknélküli család milyen jól járna vele, de ha már így van, ugye az a jobb, ha jobb körülmények közt nevelődik.Aztán mi van ha találkozna velem, vagy én vele?
Ő dühös lenne rám, mert én ''eldobtam '' magamtól, odaadtam másnak, miközben azt szerettem volna, ha normál jó körülmények közt nő föl.
Most mondd meg azt lett volna a helyes, ha feladom a tanulmányaimat, és a párom is, mert ugye pénzt kell szerezni, és megszülöm a gyereket?
Hol laktunk volna? Szüleinknél nem lakhatunk, mert egyik helyen sem olyan a viszony. Albit miből fizettük volna? Pesten egy albi nem olcsó ám, neki való munka meg csak errefelé van. 50 ezerből meg nem él meg egy család ..
Na bocsi, de ezen felhúztam magam. Ha te így gondolod , ám gondold, de ..
Mind1
Egyébként iszonyat nehéz volt a döntést meghozni, nem aludtam, állandóan járt az agyam, talán emiatt is ment el magától... És még most is azon parázok, hogy remélem lehet azért majd még valamikor gyerekem...
(Időközben kiderült , hogy anyám engem is el akart vetetni, próbálkozott doki által adott gyógyszerekkel, de nem jött össze, apám meg nem akarta, hogy másképp kiszedjenek, így ők most házasok... Amilyen anyámmal a kapcsolatom -ti. ki nem állhatom, úgy éreztem sosem szeretett- lehet jobban jártunk vola, ha szerencsével jár...)
Riv: drogosokról is mindig azt mutatják, hogy szúrják magukat.Én is láttam azt a filmet, de mivel átéltem hogy csinálják , tudom, hogy a fele sem igaz....(vákuummal szippantják le, nem úgy ahogy a filmben mutaták, hogy körbekaparják...)A tágítás egyébként baromi fájdalmas, ilyen moszatos izét használnak, én rosszul voltam tőle, felment a lázam összeestem, de azt hiszed foglalkozott valaki velem?nem
A szobában lévőlk hoztak rám vizes borogatást meg minden..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest