Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
Aktív témák
-
Kuznyikov
aktív tag
Akkor mit lehet belegyömüszülni??? Van nem tualatin celeron is, vmi jó nagy MHz-el 1GHz fölött, mi a max? Vagy a PIII 1130MHz az elég jó proci, lehet huzni is, PIII ból van nagyobb is, ez bele megy 1általán... Húú kicsit elmaradtam manapság, ki bírja ezt követni... AZ írjon.
-
Joseph
tag
Nekem a munka gépem lapja egy vh6t.
1 éve hajtom napi 10 órát egy 900cerkával. még nem volt vele bajom soha!!! -
Kuznyikov
aktív tag
Figyutok! Akkor a sima VH6-ba nem tudok tenni tualatin celeront? Pedig elkélne 1 kis + MHz már a géppbe.
-
yossarian
aktív tag
Igen csak az a baj, hogy nekem szükségem lenne egy ISA-slotra.
Eért keresek olyan alaplapot, ami megbizható (egy ABit BF6-osom volt, de kilehelte a lelkét. lásd forum ''Slot1 helyett socket370 -es lap...'').
Az ISA slot pedig egy TV tuner miatt kellene (lásd forum, egyéb hardverek, old timer TV tuner).
Jónak hangzana ez a VH6t , csak egy kicsit lehetne olcsóbb. -
Yutani
nagyúr
Fogadja, a nevében a ''T'' azt jelzi.
Nekem nem volt ilyen, de egy haverom az 1200-as Celeronját 1600 körülre tudta húzni benne, és nem volt problémája az alaplappal. Gyorsaságban sincs vele gond asszem, nem az a régi tipikus lassú de legalább instabil VIA alapú lap.
Ha ócsóé adják, vedd meg, de ha újonnan, akkor inkább egy ST6-ot vegyél helyette. -
yossarian
aktív tag
Ja, ha jól tudom ez fogadja a Tualatinokat is ugye?
-
yossarian
aktív tag
HEllo mindenekinek!
A véleményetekre vagyok kiváncsi ezzel az alaplappal kapcsolatban. Megbizhatóság az ami a legfobb szempont.
Aktív témák
Hirdetés
- Új,bontatlan Kingston FURY Beast RGB 16GB DDR5 5600MHz CL36 EXPO/XMP - 2 év garancia
- 16Gb - 8Gb -4 GB Notebook Ramok eladóak (több db)
- VILÁG LEGERŐSEBB KOMBÓJA!! ASUS ROG Maximus Z790 Apex Encore + i9-14900KS SZETT
- Corsair XMS2 DDR2 4Gb (2X2Gb)
- Új, bontatlan G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR eladó
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Samsung A17 mobiltelefon
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest