Hirdetés
- OLED TV topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Nekem is volt ST6RAID, jó kis deszka volt, a családi gépben még mindig az szaladgál, soha nem volt vele semmi gond. :)
Két ötletem van:
-telepítsd újra az XP-t. Nem írtad, de a szövegből nekem úgy tűnt, mintha a 2k-ra tetted volna fel, ami soha nem jó... Ha mégsem így volt, akkor elnézést -ennek ellenére egy normális format és újratelepítés nem árt.
-vegyél egy kapcsológombos hálózati elosztót, dugd rá a gépet (és a perifériákat), és kikapcsolás után azt is kapcsold le. Így nem kap semmilyen áramot -ergo nem tud visszakapcsolni :) -
azzio
aktív tag
start-menü/kilépés-sel állítod le a gépet, vagy a házon lévő kapcsolóval? win2000/xp-ben be lehet állítani egy olyan dolgot, hogy mi történjen, ha megnyomod a power gombot (semmi/alvás/restart/kikapcs). ezt a screensaver/power/advanced fül alatt találod meg. egyébként nekem is st6 van (nem raid) és soha nem csinált még ilyet.
-
Noty
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget várok a jelenlevőktől. Egy ABIT ST6-Raid alaplap van a gépemben és sajnos bemutatott egy még általam soha nem hallott mutatványt.
Jelenség:
Két op.rendszer van feltelepítve. Ha WIN98 alól shut down-nal kilépek semmi problémám. Viszont, ha WIN2000 -most már XP- teszem ugyanezt, akkor normálisan leállítja a gépet, de pár perc elteltével a gép újraindul. Átnéztem minden BIOS beállítást és minden OK, letiltva minden, amire újraindulhatna. Előzőleg már használtam WIN2000-et és nem volt ilyen problémám.
Ha bárkinek van valami orvoslási javaslata szívesen venném az ötleteket, véleményeket!
Köszi mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest