Hirdetés
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- eGPU tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Nekem is volt ST6RAID, jó kis deszka volt, a családi gépben még mindig az szaladgál, soha nem volt vele semmi gond. :)
Két ötletem van:
-telepítsd újra az XP-t. Nem írtad, de a szövegből nekem úgy tűnt, mintha a 2k-ra tetted volna fel, ami soha nem jó... Ha mégsem így volt, akkor elnézést -ennek ellenére egy normális format és újratelepítés nem árt.
-vegyél egy kapcsológombos hálózati elosztót, dugd rá a gépet (és a perifériákat), és kikapcsolás után azt is kapcsold le. Így nem kap semmilyen áramot -ergo nem tud visszakapcsolni :) -
azzio
aktív tag
start-menü/kilépés-sel állítod le a gépet, vagy a házon lévő kapcsolóval? win2000/xp-ben be lehet állítani egy olyan dolgot, hogy mi történjen, ha megnyomod a power gombot (semmi/alvás/restart/kikapcs). ezt a screensaver/power/advanced fül alatt találod meg. egyébként nekem is st6 van (nem raid) és soha nem csinált még ilyet.
-
Noty
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget várok a jelenlevőktől. Egy ABIT ST6-Raid alaplap van a gépemben és sajnos bemutatott egy még általam soha nem hallott mutatványt.
Jelenség:
Két op.rendszer van feltelepítve. Ha WIN98 alól shut down-nal kilépek semmi problémám. Viszont, ha WIN2000 -most már XP- teszem ugyanezt, akkor normálisan leállítja a gépet, de pár perc elteltével a gép újraindul. Átnéztem minden BIOS beállítást és minden OK, letiltva minden, amire újraindulhatna. Előzőleg már használtam WIN2000-et és nem volt ilyen problémám.
Ha bárkinek van valami orvoslási javaslata szívesen venném az ötleteket, véleményeket!
Köszi mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Tesla topik
- LEGO klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Garmin fēnix 6 Pro Solar 51 mm használt 6 hónap garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest