- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mic
csendes tag
Probaltal bele masik sata-s wincsit?
-
Undisputed
csendes tag
Szevasztok!
A gondom a következő. Van egy ABIT IS7-E2-m, hazavittem hozzá egy 120GB.-os SATA MAXTORT. Először nem ismerte fel a winyót. Gondoltam arra, hogy esetleg rossz a sata kábelem, ezért kicseréltem. Természetesen azzal sem ment. Hagyományos tápcsatlakozással hajtottam meg, arra is gondoltam, hogy így nem ok. Ezért sata tápkábel átalakítóval meghajtottam sata módban. Így sem volt jó. Nosza rajta, gondoltam kipróbálom egy másik IS7-E2vel, azon meg működött. Így persze gondoltam, csak az alaplapi SATA lehet bajos. Hát az utolsó eséllyel megpróbáltam azt, hogy resetelem a cmost, hátha. Reseteltem és csodák csodája működik. Behozta a winchester, felismerte SATA-nak, beraktam enhanced módba. Semmi gond vele így, sőt még frissítettem az alaplapi biost is. Viszont ami idegesít, egy apró de füleimnek idegesítő probléma. Hallottatok már monitort sípolni? Ugyanis a winchester (és tényleg az) úgy fütyül, mint haki tamás. Viszont tökéletesen müxxik, és minden rendben van vele. Más alaplapon nem hallottam ezt a gondot. Viszont ezt az idegesítő hangot, már hallottam az első rátétel óta, amikor még nem ismerte fel az alaplap. S ha tölt, akkor (gondolom a terhelés miatt), megváltozik ez a sípoló hang. Viszont minél többet járatom, annál halkabb. Engem az érdekel, hogy találkozott-e már valaki ilyennel? S ha nem, mit gondoltok, lehet valami gáz valamelyik cuccal? Remélem, aggódásom nem jelent majd gondot.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest