Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mic
csendes tag
Probaltal bele masik sata-s wincsit?
-
Undisputed
csendes tag
Szevasztok!
A gondom a következő. Van egy ABIT IS7-E2-m, hazavittem hozzá egy 120GB.-os SATA MAXTORT. Először nem ismerte fel a winyót. Gondoltam arra, hogy esetleg rossz a sata kábelem, ezért kicseréltem. Természetesen azzal sem ment. Hagyományos tápcsatlakozással hajtottam meg, arra is gondoltam, hogy így nem ok. Ezért sata tápkábel átalakítóval meghajtottam sata módban. Így sem volt jó. Nosza rajta, gondoltam kipróbálom egy másik IS7-E2vel, azon meg működött. Így persze gondoltam, csak az alaplapi SATA lehet bajos. Hát az utolsó eséllyel megpróbáltam azt, hogy resetelem a cmost, hátha. Reseteltem és csodák csodája működik. Behozta a winchester, felismerte SATA-nak, beraktam enhanced módba. Semmi gond vele így, sőt még frissítettem az alaplapi biost is. Viszont ami idegesít, egy apró de füleimnek idegesítő probléma. Hallottatok már monitort sípolni? Ugyanis a winchester (és tényleg az) úgy fütyül, mint haki tamás. Viszont tökéletesen müxxik, és minden rendben van vele. Más alaplapon nem hallottam ezt a gondot. Viszont ezt az idegesítő hangot, már hallottam az első rátétel óta, amikor még nem ismerte fel az alaplap. S ha tölt, akkor (gondolom a terhelés miatt), megváltozik ez a sípoló hang. Viszont minél többet járatom, annál halkabb. Engem az érdekel, hogy találkozott-e már valaki ilyennel? S ha nem, mit gondoltok, lehet valami gáz valamelyik cuccal? Remélem, aggódásom nem jelent majd gondot.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Nintendo Wii U
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest