- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
Hát, ez a kondi dolog valóban elég gyenge lábakon áll, ettől még nekem jobban tetszik a szilárd kondi
Az 1 ide csati nekem is kevésezért inkább a több satára hajtottam, max veszek átalakítót is. Egyébként az IP35-ön csak 6 sata van
Tuning nemigen döntött, elég jók ezek a p35-ös lapok, mind1 milyet veszek, nekem a kis apróságok számítotak, kevesebb gond a tuningal, ilyenek.
Egyébként (már kérdeztem más topikban de jobb 2x) ha ide vinyóra akarok telepíteni akkor ennek be kell tenni valami floppy-t, h hajlandó legyen települni vagy képesek megoldani ezt a p35-ös lapok
Finwe -
Finwe
őstag
válasz
rétisün #1013 üzenetére
Végül azért döntöttem a giga p35c-ds3r mellet az ip35 helyett mert arra a lapra abszolút semmi panasz/kisebb probléma nem érkezett, 8 sata van rajta és minden kondi szilárd, remélem tényleg jobban bírják majd. Jah és könnyebb vizet rakni rá
Persze az abit még mindig jobban tetszik
Finwe -
Finwe
őstag
1. Nem biztos, h azonnal kapsz választ a kérdéseidre. Főleg ha rossz helyen teszed fel azokak, ide tartoznak a kérdéseid nagy része: [link]
2. Ez a lap (Abit IP35 / -e / pro) Bearlake, azaz 1333MHz-en kommunikál.
3. Itt feltehetően mindenki az előbb említett 3 lap közül fog valamit ajánlani
Én személy szerint a sima IP35-öt venném de ha befuna 1 kis lé akkor a pro-t
Finwe -
Finwe
őstag
Egyébként mikorra várható a penryn a laphoz?
-
Finwe
őstag
Jaja, én is bementem itt az örsön 1 boltba, ezt mondja az eladó:
- igen.., az IP35 ára 39.900
Ki is fordultam rögtön
A lapot rétisün által nemrég linkelt boltban rendeltem, nagyon jó ára van.Kérdés, h tényleg megkapom-e majd ennyiért és, h a garanciával lesznek-e bajok. Eddig viszon ilyenre értékelem a boltot:
Finwe -
Finwe
őstag
Nah, tegnap kellett volna megkapnom de sztem behúzták vagy kamuztak eleve, ''nem tudtuk beszerzezni a nagykereinktől''
Mondjuk procim még nincs hozzá de csak szereztem volna ha már nálam a lap....
(sajna öcsém gépét nem szedhetem szét)
Finwe -
Finwe
őstag
na jó 12k-ért ne is várjon az ember csodát
és via chipset....
Az SPDIF a digitális optikai IN-be OUT-kimenet. Nekem elég a kimenet is.
Amit még láttam, h az E-n gyengébb kondik vannak míg a simán minőségibbek. Szerintem annyira nem lehet rossz. De majd kiderül.
(főleg ha ma rendelek 1 IP35-öt)
Finwe
[Szerkesztve] -
-
Finwe
őstag
Jajj, annyira tetszik ez a lap, h komolyan elgondolokodtam rajta, h megint sokat akarok költeni
Bár ha jól sejtem akkor ebben sincs már ATA támogatás chipset szinten (chipset leírásban nem találtam) tehát ezen is jmicron lesz és majd ügyeskedhetek a floppyval
Magyar árat talált már vki?
Finwe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest