Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
nekem is van neha ilyen problemam de nalam az a fura h randomban dobja
elem jo, jumper is jonak tunik....de mindjart meghajlitgatom kicsit.masik:vagy a leiras rossz vagy nekem van forditva bekotve a cmos clear mert nalam forditott allasban mukodik a dolog
tehat nezed szembol a lapot es 123-legyen mondjuk a 3 lab, na nalam a 23-on van a jumper pedig leiras szerint nem ott kene.
-
ela
tag
Szia !
Remélem nem késő,de a Clear CMOS Jumper állását,illetve feszes tapadását a csonkokhoz megnézted a lapodon ?
Ez nekem tipikus Clear CMOS Jumper hibának tűnik,mivel én is hasonlóképpen jártam egy "lögyögős" Jumper miatt.
Az alaplapi csatlakozók jobbra-balra mozdításával azok jobban érintkeztek a Jumperral és megszűnt a probléma.
Nézz utána,hisz ez a lap nagyon jó az emlékezetem és annak későbbi tulajdonosa szerint is.Üdv:
ela -
VR6-Fan
veterán
probáltad pl 1-2 perc után újra indítani(bocs ha írtad, nem követem figyelemmel a történéseket)
és nézted már hogy az elem biztosan érintkezik a két érintkezővel(nekem az asus lapomnál volt olyan probléma hogy az egyik láb elhajlot és nem érintkezet és mindent felejtet a biosom, addig nem vettem ki az elemet.)
-
Picco
addikt
amit allitanod kell:proci fsb es szorzo tetszes szerint, memorianak mehet nyugodtan a 2.1V, es a +0.2%, chipseten allits 1-et fel, nem kell tobb.
ht szorzot vissza(fsbnek megfeleloen), memoriat gyari idoziteseken, de 2T, es a trfc-t (memoriabeallitasoknal alul) 127,5-re azoknal amelyik slotokban van a ram.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest