- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Pénztárcabarát AOC monitorok jöttek gyors képfrissítéssel
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok, ma lecseréltem a chipseten a hűtést egy Zalman ZM-NBF47-re, a legyező alakú nagy bordára. Azóta nem indul a gépem, nincs kép? Lehet hogy lesarkaztam?
Az érdekes az hogy a távtartók felillesztése oldalán a sarkak teljesen épek, pedig ott kell hogy letörjön elvileg. Rendesen szereltem fel, mégse indul a vas. A visszajelző az alaplapon 90-et mutat, a monitor be sem kapcsol... Nagy bajban vagyok mert nincs pénzem új gépre
Egy számtechpoltos haverom adott kölcsön egy gyagyi antituning asus lapot, hogy megnézzem nem-e esetleg más alkatrészek haltak be, abban mind3en működik, tehát a lapommal van a gáz... Lenne valami tippetek? Tele van a tököm, már csak ez hiányzott 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Keressük meg a legfiatalabb és a legidősebb PH!-zót!
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós kamerák
- Üzleti vita és megbeszélés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az érdekes az hogy a távtartók felillesztése oldalán a sarkak teljesen épek, pedig ott kell hogy letörjön elvileg. Rendesen szereltem fel, mégse indul a vas. A visszajelző az alaplapon 90-et mutat, a monitor be sem kapcsol... Nagy bajban vagyok mert nincs pénzem új gépre