Új hozzászólás Aktív témák

• ttt1

őstag

Lenne egy problémám. Volt egy asetek vizpumpám amit belsö usbröl lehetett vezérelni.Kikapcsoltam lehuztam ezt a kábelt ,majd utánna a gép nem indult el. 25-ös kódu hibát ir ami vmilyen hardware device(vga, cpu) hiányára utal, és a monitort pl be se kapcsolja vga-n lévö fordulatszám szabályó (ami bekapcsolás után 2 -3 mp max fordulat után viszakapcsolná, na az itt nem történik meg). Addig variáltam mig gyakorlatilag a gépet sikerült elinditani a következö képpen. Bios elem bent van akkor nem indul ( 2-vel is probáltam ua a helyzet) Ha nincs benne bios elem akor csak ugy indul el ,hogy a tápot is le kell kapcsolni, majd be és csak utánna a gépet. Ekkor elindul müxik vga hdd-k stb. DE. Restart után ua ,nem ad képet. Kikapcs bekapcs akkor sem. Csak ugy ha a rendszer hdd-t átteszem másik sata csatira.Ujabb restart hasonlo a metódus.Mi lehet a baj ?Bios séeült meg v a sata vezérlö? (De jelenleg megy a gép 4 napja kikapcsolás nélkül, 3d is net is fut minden nem fagy). Táp 3 hetes vga 2 hetes. Szal azok nem hiszem hogy szarok.

Új hozzászólás Aktív témák