Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Nekem sincs ötletem miért csinálja ezt de azt tudom, hogy XP telepítésnél is meg kellett adni neki a külön driver-t. Az oldalról amit linkeltél nem tudok leszedni semmit, mert mindenre csak kiszolgáló nem jeleníthető meg a válasz
A többi lehetőséget pedig megnézem még.
Mindenesetre köszönöm -
Gomi_Wilde
csendes tag
Kezdem a jó hírrel: sikerült!
Rossz hír nincs, de fény derült pár apróságra. Az E8xxx procikhoz kell a 23-as béta BIOS mindenképpen. Én kis naív felraktam a 22-est mielőtt beraktam az új procit, hogy az majd úgyis elég lesz, de nem. Szóval ha valaki új procit rak be, és netán C1-es hibakódot kap, akkor mindenképpen frissítse a bios-át. Persze előtte én is a porra gyanakodtam, és éjjel melóból hazaérve, kikaptam az alaplapot a házból (nem kivehető tálcás...), és kitakarítottam amennyire tudtam, és továbbra is C1-es hibakód volt. Utána gV kolléga életmentő segítségével frissítettem a biost, vagyis frissítettem volna, de akkor jött a 0D hibakód.... mint utána olvastam az a billentyűzetre vonatkozik PS/2 porton. kihúztam a csatiját, majd félig visszadugtam (tehát nem koppanásig), onnantól kezdve tökéletesen indult a rendszer. Majd frissít, régi proci ki, új be, bios reset, és tökéletesen működött minden. Remélem ezzel másnak is tudtam segíteni
-
Armis
tag
Hát, emberek. Újítottam egy P43-S3l-es giga lapot az AB9-em helyett,(bár még megvan)és ugyanaz az E6550 és 2 x 1Gb 800-as Kingmax lassabb rendszert eredményezett. Az 1066 Mhz-s egyoldalas Kingmaxaimmal pedig még lassabb lett: 5956 Mb/s az olvasás. Úgyhogy kell egy wolfdale és egy komolyabb ram, hogy utolérjem az AB9-et...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Old Skies teszt
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest