- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyro
csendes tag
köszi mindenkinek a segítséget! Registry piszkálásban nem vagyok otthon, de mint mondtam a 1 partíción 2 windows-om van, és szerencsére ki tudtam menteni az adatokat. a másikon nem volt net kapcsolat idáig és semmi baja sincs egyenlőre
ha regedit-et indítok a jó OP rendszeren akkor látom a meghibásodott windows dolgait? mert akkor maradna egy csöpp remény hogy nem kell reinstall-t nyomni. hátha meg lehet valahogy gyógyítani alóla
semmilyen módban nem enged be. egyedül VGA mód nál volt az hogy nem rögtön dobott vissza a bejelentkezéshez hanem 15-20másodperc után
ctrl alt del el bejön egy bejelentkezés ablak fekete háttérrel és a user nevemmel de onnan sem enged tovább ( jelszavam nem volt)
[Szerkesztve] -
Andras6800
senior tag
válasz
kamikaze boci #10 üzenetére
Nálam volt Adawer, és SPYBOT is!
Eccer csak ezt csinálta és a többit már írtam. -
X-COM
nagyúr
válasz
kamikaze boci #10 üzenetére
nem biztos, hogy adaware miatt, az is lehet, hogy vírus/spy írta felül a userinit-et, vagy írta át a bejegyzést a registry-ben.
csak azért szúrtam be azt a KB-t, mert leírja, hogy mit kell figyelni/csinálni. -
X-COM
nagyúr
lehet, hogy nem láccik amit írok?
-
woodpaul
őstag
Ismerős jelenség...
Szerencsére nekem két vinyóm volt, mindkettőn egy-egy windows-szal. Bebootoltam a másik vinyóról, lementettem a másik vinyó C partíciójáról a fontos adatokat, aztán install CD-ről bebootoltam, leformáztam a partíciót, újratelepítettem a vindózt! 2-3 óráig elvoltam, mire minde fontosat felpakoltam...
Sajnos nem tudom, van-e más megoldás, mint a reinstall. -
raszputyin
senior tag
csökkentett módban se enged be?
-
Pyro
csendes tag
válasz
Andras6800 #4 üzenetére
ne idegííjjél! áááh !!!! semmi kunsztom reinstall-t csinálni
vagy 2 tucat progi van alatta.
nagyrakás lócitrom az egész.
-
-
X-COM
nagyúr
esélyes a userinit fájl sérülés, rossz userinit-re való mutatás
Bővebben: link
Bővebben: link -
Pompi
nagyúr
Kiemelt téma: Win XP kérdések és válaszok
Bővebben: link -
Pyro
csendes tag
A gondom az XP vel az lenne hogy tegnapról mára megkattant. simán kikapcsoltam az este, ma meg mikor bekapcsolom jön a szokásos Üdvözöljük! felvillan 1 pillanatra a háttér és visszadob a bejelentkezéshez. Választhatok rendszergazdát vagy a saját profilomat. Választok egyet, kiírja hogy a felhaszálói profil betöltése...... felvillan a háttér és megint a bejelentkezésnél vagyok valmint a felhasználói profil metése.... szöveget írja ki.
Próbáltam szinte mindent ,csökkentett mód, előző működö bellítások ...... végigpróbáltam mindegyiket ami bejön F8-ra de semmi.
Van a gépemen még 1 windows a ''tönkrement'' mellett most azt használom, de nem akarom rendszereíten ezt az állapotot.
SEGÍTSETEK valami ötlete csak van valakinek!!
THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest