- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Lehetséges hogy igazad van, de én sajnos személyes rossz Samsung tapasztalatok miatt megfogadtam, hogy soha nem veszek semmit többet, ami Samsung 😬😞 ami persze változhat, mert elismerésre méltó termékeket készít - de az iPad megbízható és akadásmentes működése, frissítése / vélt vagy valós biztonsága, a rendszer letisztultsága olyan nyugalom számomra, amit jelenleg nem szívesen áldoznék fel. 😬
-
tybsen
addikt
Szerintem nem mindenki gondolja meg ilyen megfontoltan.
Valoszinuleg sokan ki sem használják a teljesítményt, ahogy én sem. Nekem 2020-as pro van, 21-ben vettem. Rajzolni, jegyzetelni csak ritkán. Semmi professzionális felhasználás, csak a szokásos dolgok.
Leginkább a memória, 120 Hz kijelző, hangszórók voltak a döntő szempontok annak idején a vásárlásnál. Sajnos most is megvan ez, akinek a kijelző meg hangszóró szempont valamiért, annak az Air eleve kiesik. Pedig az Air is biztosan nagyon jó készülék.
De a legtöbben szerintem csak egyszerű fogyasztóként mindig az újat keresik, a kereskedők pedig igyekeznek a drágábbat eladni, ha van rá fizetőképes kereslet.
Én is vártam a bemutatót, pedig semmi szükségem új ipadre, tökéletes a mostani is. Csak hát ilyen rosszféle az ember valahogy, hogy sosem képes kielégülni, csak átmenetileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest