- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
válasz
Döglött Róka #29 üzenetére
Tudom
-
Medocsabi
addikt
Érdekes üzleti döntés, pláne annak fejében,amit mindenki leirt már, 1 Netflix előfizu árából több más streaming is kijön. Ráadásul minőségibb tartalommal,bar ez szubjektív, pl feleségem imádja az összes sorozatot Netflixen, őt leköti, és ha őt szórakoztatja addig nekem megéri(ráadásul addig ps5-özhetek nyugiba)
Én továbbra is Ncore-ozom,ha néha néznék valamit,de általában azért,mert valami olyanra kívánok rá,amit amúgy csiliárdszor láttam, pl Tüskevár (az eredeti), Bud Spencer filmek,amik jellemzően ezeken nincsenek. Meg a "b" kategóriás mozifilmek,mint pl most a Barbie,amiért pénzt nem adnék, de otthon megnézni jó. Az is igaz,hogy én képtelen vagyok több órát csak ülni és nézni a tévét, 1 filmet még bírok,de többet nem,az esetek 99%-ban felcsapom közben a laptopot,és dolgozom,vagy Starcraft 2-zöm közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Banggood
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest