- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rackman
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg hogy ezt a székek:
[link]
(Razer Iskur)ki lehet-e Magyaroszágon bárhol próbálni?
--== Rackman ==--
-
Rackman
csendes tag
Hmm, korábban volt egy másik gondolatom is akkor lehet az lesz az igazság
Elképzelhető, hogy változtattak a széken és régen nem kattogott most meg igen?
Ha megnézed a weboldalukat, akkor pont így néz ki ott a szék mint az enyém. Szóval lehet hogy ez valami új modell? És a kattogás meg valami "fejlesztés" eredménye?
--== Rackman ==--
-
Rackman
csendes tag
válasz
Rackman #6352 üzenetére
Megjött a csere Supreme épp most intéződik a visszaküldése, pont ugyan úgy kattog mint a korábbi. Közben találtam ezzel kapcsolatban netem több fórumot is. Nagyon úgy tűnik, hogy ez egy általános probléma és több prémium márkát is érint aminek ilyen állítható deréktámasza van. Nagyon sok panaszt lehet találni neten. Pl: [link]
Ez egy másik márka (nagyon hasonló), de ezen kívül rövid keresgélés után találtam még 2-3 különböző márkára ugyan ezen panaszt. Szóval sajnos ez ilyen. (Simán lehet hogy pont ugyan az a deréktámasz kerül más-más gyártók székébe). Akik írták hogy nem kattog azok lehetnek a szerencsés kivételek. Egyébként a bolt kérte, hogy csináljak egy videót amin látszik/hallatszik ez. Ha már elkészült ide is berakom. Akinek esetleg ilyen széke van megnyomkodná úgy mint én a videón hogy hallatszik-e valami?
[link]Most kezdhetem előről a keresést. Tud valaki esetleg ajánlani valamit? Amikor ezt választottam akkor 2 fő szempont volt:
- minőségi szék legyen, sok évre tervezek vele és napi sok órát
- teljesen szövet borításMost ez kiegészült egy újabb kritériummal:
- semmiképp NE legyen benne állítható deréktámasz--== Rackman ==--
-
Rackman
csendes tag
válasz
Dolphine #6351 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Nagyon utálom a garanciális ügyintézést de válaszaitokon felbuzdulva írtam nekik újra. Most ott tartunk hogy kapok egy cseredarabot és meglátjuk hogy milyen lesz.
Most mikor szétszedtem újra kipróbáltam már csak a háttámla volt magában. Nyomkodtam kézzel és ugyan úgy kattog, szóval tuti, hogy a deréktámasznak van valami baja. Teljesen mind1 hova állítom, minimum/maximum vagy a kettő között bárhol...
--== Rackman ==--
-
Rackman
csendes tag
Sziasztok!
Én is megosztanám veletek az új székem tapasztalatait. Idáig egy DX-Racer széken ültem és nagyon meg voltam vele elégedve. Azonban ez már több mint 8 éves volt és hát mostanra eléggé odalett így kellett egy új. Sokat olvasgattam és nézelődtem végül az ArenaRacer Supreme lett a kiválaszotott. Röviden összefoglalva a dolgot, nagyon megbántam. Nem próbáltam ki előtte élőben, ami nagy hiba volt. Lényeg a lényeg, megjött, összeraktam, ráültem. Első 1 perc minden OK, utána következett a mi ez a szar...??? Az integrált deréktámasz kattog! Ha nekidőlök kattan, ha előre dőlük visszakattan. Bármilyen pozícióba állítom, ugyan úgy kattog. Sajnos nem csak hallani, de érezni is. Írtam az ArenaRacer-nek, hogy ez nomrális-e. Válasz röviden annyi volt, hogy igen. Tudják, hogy ez ilyen, nem lehet jobban megcsinálni... WTF - ilyenre meg kár megcsinálni (szerintem). Lehet hogy én vagyok túl érzékeny (sőt biztos
) de ez nekem borzasztó idegesítő. Nagyon zavar munka közben. Szó szerint meg sem merek rajta mozdulni, mer nem akarom érezni a kattanást a hátamban.
Ezen kívül amúgy tök jó
.
Ez a deréktámasz dolog szerintem óriási hiba. Ha ezt tudtam volna előre, akkor biztos hogy nem veszem meg. Iszonyú idegesítő és ilyen árakategóriában szerintem ez nem elfogadható.
Aki érzékeny az apróságokra azoknak én ezt semmiképp nem ajánlanám! Kár amúgy érte, mert az állítható deréktámasz nélkül egy tök jó szék lenne.
--== Rackman ==--
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- PR-Telecom
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- általános iskolai rendszergazda
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Revolut