- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Olyan széket keresek, a gyerekemnek amiben napi sok órát tud ülni, és nem irodai szék, mert az nem menő gondolom a haverok körében.
Az Arozzi világverő (az eladó szerint) széke 1 évet bírt már nincs rajta szín a műbőrön, és nyikorog.
Nekem Zody-m van, neki nem ilyen kell. (azért még küzdök vele.)
A gyerek: 175cm magas, 65kg
Ami mondjuk a Zody ellen szól, hogy sokat használja hátradöntve, és úgy néz filmet, sorozatot, stream-et, stb... tehát a fejtámla tényleg nem lenne olyan nagyon rossz ha lenne.
Ő Corsair valamit nézett ki, mert kiolvasta, hogy az a budget jó szék, de én ebben nem hiszek.
A keret 150e-ig. Nyilván jóállapotú használt szóba jöhet.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
válasz
LLKobe #11426 üzenetére
Azért is írtam, hogy tuti, hogy igazad van, nem kérdés, hogy nem 1 Zody minőség csak nem ránézésre. Ránézésre 1 fényképről gondolom te sem tudod megmondani, hogy az adott pl fekete alkatrész az műanyag, aluminium, vagy bármilyen más fém.
Optikailag nem néz ki rosszabbul, mint pl a Zody, max az árából látszik, hogy valószínűleg az anyaghasználat nem olyan jó.
Nyilván beleülve, kipróbálva volna különbség.[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
válasz
LLKobe #11422 üzenetére
Hát nem tudom, de én nem látom, hogy vékonyabb lenne az ülőfelület, mint a Zody-nál, és a lábcsillag sem tűnik vékonyabbnak semmivel.
A karfa megoldás tényleg más.
Biztos, hogy ettől nem olyan mint 1 Zody, de így RÁNÉZÉSRE nem tudnám kijelenteni, hogy az egyik tartósabb, mint a másik.
Most is Zody-n ülök, szó sincs róla, hogy az olcsóbbra szeretném rábeszélni az érdeklődőt, de RÁNÉZÉSRE nem látom azt amit írtál különbséget. -
Zizi123
senior tag
válasz
LLKobe #11295 üzenetére
Ezekre van termékekre van valamennyi garancia?
Milyen állapotúak?
Van tapasztalatod?
Csak mert nem mennék fel Bp-re 20eFt-ot elkocsikázva, hogy lerottyant, szétült székeket lássak. (nem feltételezem, csak inkább megkérdezem)
Nem akarok senkit megbántai ezzel, nem azért mondtam, csak ha pl azt mondják, hogy korának megfelelő állapotú, akkor az bármit is jelenthet. -
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Ma találtam ezt a fórumot, és rájöttem, hogy kell nekem 1 jó szék.
100-150eFt-ot tudok rászánni.
165cm magas vagyok, és 85-90kg, igen: alacsony, és kövér.
Nem használom sokat a széket napi 14 max16 órát.Mert aludni mégis csak kell.
Most valami IKEA, vagy Jysk, vagy valami hasonló székem van, de nem szeretem.
A gyerek Arozzi-ja sokkal jobb, de abba megfájdul a hátam. (amíg nem fájdul meg addig jobb) Arról nem beszélve, hogy 2 év után már úgy nézett ki a széke, mint ami 20éves, lassan műbőr sincs rakta, pedig nem használja annyit, mint én a sajátomat. (az enyém szövet). Ja és nyikorog is, mint az állat. Pedig ahol vettük megesküdtek, hogy ez 0-24 órás -es használatra van tervezve.
Karfa jó lenne.
Amennyiben van best buy vétel ennyiért azt megköszönném.
Természetesen használt is szóba jöhet, sőőőt ha abban van kihagyhatatlan akció még jobb lenne.
Azt nem tudom eldönteni, hogy hálós vagy szövet, vagy műbőr legyen.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini PC
- AI: Európa lemarad, nincs elég adatközpont
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Elemlámpa, zseblámpa
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest