- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- ISO elrendezésű Keychron klaviatúrák numerikus paddal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz Narxis #11146 üzenetére
Na megjött és összeraktam. Nagyon jó az ülőfelület viszont a háttámla szokatlan egyelőre, a hozzá adott párna jó de lehet, hogy kevés, fene tudja, feltett lábbal tökéletesen belesimulok és ez a lényeg. A fejpárna lehet, hogy felesleges. Szépen be volt csomagolva, védve volt rendesen minden alkatrész. Fényévekkel jobb mint a mostani jysk műbőr székem amit 50-60 ezerért vettem ezelőtt 10 évvel vagy lehet 15 már nem emlékszem, 10 éves biztos van. Azt nem értem miért nem fordítanak nagyobb figyelmet az ülőfelületre, ülsz rajta napi sok órát, minimum valamilyen szinten puha kell, hogy legyen egy irodai szék. Méretben azt hittem túl nagy lesz a King size de nem...talán az ülőmélység tűnik elsőre nagynak de ahogy odatettem a kezem a derekamhoz igazából ez se hiszem, hogy túl nagy lenne, a szélesség tökéletes. A tartósság majd kiderül. Igen a háttámla dőlésszöge állítható, ez nekem szokatlan egyelőre mert soha nem volt ilyen székem.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
LLKobe
veterán
válasz Narxis #11146 üzenetére
Hát te tudod, szerintem ez a szék a mókusvakítás kategória. Ugyanaz a fhoss mint a filléres gamer székek, csak szebben csomagolva.
Amik ezen vannak derék és fejtámasz címszóval, azok pont az ellentétei annak amik tényleg ergonomikusak lennének.
30k-val többért vadiúj haworth széket kaptál volna, sok garival.De kívánom hogy beváljon, és ne legyen igazam.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Lokids
addikt
válasz Narxis #11145 üzenetére
Fucsa egy szék. A linkelt oldalon a képek között van egy amin piros pöttyök vannak. Ergonomic felirattal. A pöttyök pont bejelölték azokat a részeket, ahol ez a szék az ergonómia ellentéte.
Memória habos háttámla meg... annak az a lényege, hogy ellentartson, nem az, hogy felvegye a görnyedt hát alakját.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Narxis
nagyúr
válasz Narxis #11105 üzenetére
ArenaRacer Supreme lesz, kész, de csak ha megkapom a full home office melót.
Itt a gyártó honlapján tökéletesen fel vannak tüntve a méretek: [link]
Mindenki hozzámérheti egy mérőszalaggal a jelenlegi székéhez, így látni, hogy miben nagyobb vagy kisebb, a mostani székem se kicsi de ez ha jól mértem akkor ülésmélységben és háttámlában egy kicsivel nagyobb.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
LLKobe
veterán
válasz Narxis #11102 üzenetére
Nem sok esély van rá. Max ha ugyanazt a típust veszed.
Az ilyen megoldások ritkán hoznak jó eredményt, jobban jársz ha veszel egy olcsóbb jó minőségű használt széket.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Dolphine
addikt
Én ilyet vettem korábban a székemhez. Új széket vettem, ezért nem éreztem szükségét, hogy tovább használjam, feleségem adtam. Anyumnak vettem ajándékba, de végül úgy döntöttem, hogy veszek még belőle magamnak is!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2026.11.03. Apple. hu vásárlás
- Gigabyte GA-H61M-USB3V rev:1.0 LGA 1155 Alaplap
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest