Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Narxis #11146 üzenetére
Na megjött és összeraktam. Nagyon jó az ülőfelület viszont a háttámla szokatlan egyelőre, a hozzá adott párna jó de lehet, hogy kevés, fene tudja, feltett lábbal tökéletesen belesimulok és ez a lényeg. A fejpárna lehet, hogy felesleges. Szépen be volt csomagolva, védve volt rendesen minden alkatrész. Fényévekkel jobb mint a mostani jysk műbőr székem amit 50-60 ezerért vettem ezelőtt 10 évvel vagy lehet 15 már nem emlékszem, 10 éves biztos van. Azt nem értem miért nem fordítanak nagyobb figyelmet az ülőfelületre, ülsz rajta napi sok órát, minimum valamilyen szinten puha kell, hogy legyen egy irodai szék. Méretben azt hittem túl nagy lesz a King size de nem...talán az ülőmélység tűnik elsőre nagynak de ahogy odatettem a kezem a derekamhoz igazából ez se hiszem, hogy túl nagy lenne, a szélesség tökéletes. A tartósság majd kiderül. Igen a háttámla dőlésszöge állítható, ez nekem szokatlan egyelőre mert soha nem volt ilyen székem.
-
LLKobe
veterán
válasz
Narxis #11146 üzenetére
Hát te tudod, szerintem ez a szék a mókusvakítás kategória. Ugyanaz a fhoss mint a filléres gamer székek, csak szebben csomagolva.
Amik ezen vannak derék és fejtámasz címszóval, azok pont az ellentétei annak amik tényleg ergonomikusak lennének.
30k-val többért vadiúj haworth széket kaptál volna, sok garival.De kívánom hogy beváljon, és ne legyen igazam.
-
Lokids
addikt
válasz
Narxis #11145 üzenetére
Fucsa egy szék. A linkelt oldalon a képek között van egy amin piros pöttyök vannak. Ergonomic felirattal. A pöttyök pont bejelölték azokat a részeket, ahol ez a szék az ergonómia ellentéte.
Memória habos háttámla meg... annak az a lényege, hogy ellentartson, nem az, hogy felvegye a görnyedt hát alakját. -
válasz
Narxis #11105 üzenetére
ArenaRacer Supreme lesz, kész, de csak ha megkapom a full home office melót.
Itt a gyártó honlapján tökéletesen fel vannak tüntve a méretek: [link]
Mindenki hozzámérheti egy mérőszalaggal a jelenlegi székéhez, így látni, hogy miben nagyobb vagy kisebb, a mostani székem se kicsi de ez ha jól mértem akkor ülésmélységben és háttámlában egy kicsivel nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest