- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boss81
senior tag
válasz
david199801
üzenetére
Szia!
Jelenleg erre hajtok, amint lesz készleten (elvileg ennek a hónapnak a végén lesz elérhető). Én 190 cm, és 115 Kg vagyok. A szék mérete, és teherbírása alapján megfelelő lesz ha minden igaz
Néztem ergonomikus székeket is, de ami megfelelő lenne teherbírásra, és méretekben is, az egy kicsit húzós nekem árban. Nem tudom Te mennyit szánsz rá, de ez még a megfizethető kategória szerintem. Napi 8-10 órát ülök benne, szóval ne műanyag legyen, az alap dolog, szóval nézd meg szerintem, nem lenne rossz választás, de nyilván függ attól mennyit szánsz rá, és milyen az elképzelésed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe