Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boss81
senior tag
válasz
david199801
üzenetére
Szia!
Jelenleg erre hajtok, amint lesz készleten (elvileg ennek a hónapnak a végén lesz elérhető). Én 190 cm, és 115 Kg vagyok. A szék mérete, és teherbírása alapján megfelelő lesz ha minden igaz
Néztem ergonomikus székeket is, de ami megfelelő lenne teherbírásra, és méretekben is, az egy kicsit húzós nekem árban. Nem tudom Te mennyit szánsz rá, de ez még a megfizethető kategória szerintem. Napi 8-10 órát ülök benne, szóval ne műanyag legyen, az alap dolog, szóval nézd meg szerintem, nem lenne rossz választás, de nyilván függ attól mennyit szánsz rá, és milyen az elképzelésed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OTP Bank topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben, Bontatlan
- Eladó airpods 2 pro !
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs