- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DR01DMAN
aktív tag
Silent hill f...Tetszik amit láttam, de az biztos, hogy nem adtam volna neki a Silent Hill nevet. Persze ez nem változtat semmin tolni fogom.
-
Raysen623
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #7 üzenetére
Egy valamiért nagyon mérges vagyok Sony-ra és az pedig a KOTOR Remake lelövése. Azzal reklámozták a PS5-öt az elején még könyörgöm.
-
-
Juhaszatti
addikt
Ebből egyedül a James Bond ami számomra érdekes. Lerí róla hogy a Glacier Engine fut alatta, de ez nem gond szerintem. A Hitman játékok sem néznek ki rosszul, ez sem fog ha elkészül.
A játékmenet pedig kifejezetten ígéretesnek tűnik. -
GodGamer5
addikt
Hát ez elég nulla volt. A James Bond-ért külön haragszom, hogy így elcseszték.
Ami ért valamit, a Metal Gear, meg a Silent Hill. Utóbbi szuper lesz. -
kicsako
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #7 üzenetére
-
-
vm93hun
aktív tag
Más hírportálon ez volt a 007-es előnézeti képe:
Előbb jutna eszembe Nathan Drake (Uncharted) róla, mint James bond.
A grafikája inkább hajaz egy PS3 játékra, mint egy jelen-gen produktumra.Kedvelem amúgy a franchise-t, de ezzel nálam nagyon mellélőttek.
-
.LnB
titán
Akkor ez a bemutató sokaknak felért egy Tōkon rúgással?!
(PS VR2 tulajnak biztos jó lenni.)
-
Raysen623
addikt
Azért mert neked valami nem tetszik, attól még könnyen lehet milliók fognak játszani azzal, ami téged nem érdekel. Nioh 3, Pragmata, Metal Gear Solid, Cairn, 007 ami szerintem bőven jó lesz. Lehet hogy te időmilliomos vagy, de sokan viszont továbbra is évekkel ezelőtti játékokkal toljuk, mert nem értünk még a végére.
-
kicsako
őstag
Ez így elég nagy nulla volt. FFTactics, Nioh3 meg a Digimon volt az egyedüli érdekes, azok pedig mind multi címek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged