- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
summers
tag
Szia! Egy hete rákérdeztem az ipon-nál, hogy elvileg két azonos termék között miért ilyen nagy az árkülönbség, azt válaszolták, hogy a két terméket két beszállítótól szerzik ezért más az árazásuk. De szerintem még annyi különbség van a két termék között, hogy a bundle-hoz a sisakon kívül két szenzort és két touch controller-t adnak, míg a másikhoz egy szenzort+xbox controller+távirányító, de ez csak az én véleményem.
-
törölt tag
"Illetve ez jó készülék?"
Jelenleg az oculus rift a legjobb ár/minőség tekintetében a piacon, de ahogy jönnek az új márkák, úgy változik a piac. Szvsz a következő félévben még marad a jelenlegi felállás.
"Ez jó ár?"
160K alapvetően jó ár, jelenleg az amazon.de-n lehet 450EUR-ért kapni ingyen postával, de arra még rájön a német és a magyar áfa különbözet, azaz a végösszeg olyan 150K körül áll meg az aktuális forint-EUR árfolyamtól függően. Amazonos rendelés előnye, hogy 30 napig indoklás nélkül visszaküldheted, hátránya, hogy nehézkesebb a garancia érvényesítése, mert postázni kell (mondjuk a magyar webshopoknak is).
Tanács: használtan csak jelentős árengedménnyel vegyed, mert még ha állítja is az eladó, hogy zsír új, "csak kipróbálva volt", ha beregisztrálta a touch kontrollereket az oculusnál, akkor az azokhoz járó ingyenes játékokat már a saját accountjához kötötte, tehát annyival kevesebbet ér a cucc.
-
kiskuplung
őstag
"Engem a Htc Vive-ban a teleportálás annyira zavar a videókon, hogy azt sem tudom elképzelni hogy az valakinek bejön."
Hogy fogod majd áldani a fejlesztőket, hogy teleportot is raktak a játékba, ha majd nem csak videókat nézegetsz
Amúgy a válasz a kérdésedre az, hogy játéka válogatja, hogy mit támogat. Van olyan, ami csak teleportosan működik, és a játékmechanika alapjává tették, mint pl. a Robo recallnál, vagy az Arktika.1-nél.
Van ahol választható, mint pl. Don't knock twice, vagy Mage's Tale, hogy teleport, vagy szabad mozgást szeretnél-e használni.
Az igénytelenebb, régi VR játékokban, és utólag VR-osított cuccokban (pl. Alien Isolation) pedig csak free locomotion (szabad mozgás) van, szerintem Te ezt szeretnéd (amíg ki nem próbálod).
Ilyenkor a Touchon lévő kis stickkel tudsz előre/hátra/balra/jobbra menni, és a fejeddel nézelődni.
Illetve van még a minden VR játék alfája és omegája, a Lone Echo, amiben a karjaiddal különböző tárgyakban tudsz megkapaszkodni és úgy előrelökni magad a zéró gravitációs térben. Szerintem ez a legtermészetesebb módja az irányításnak, de értelemszerűen nem lehet mindenhol használni.
Hidd el, nagyon is jó az a teleport. Lassan egy évnyi VR-ozással a hátam mögött is, ha rossz egy locomotion implementáció, akkor az igenis rosszullétet okoz, lásd Vanishing of Ethan Carter VR.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI RC Pro drón távirányító (RM510)
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő