Hirdetés
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
KRoy19 #65348 üzenetére
Igen, de persze ő is egy tech őrült geek. Engem is lenyűgöz a technológia, még úgy is, hogy értem mert tapasztalni egészen más, mint olvasgatni róla.
Biztos jó kis szemcsi de mindennek van előnye és hátránya is. Kábelhez visszamenni én is nehezen tudnék de ilyen ~50PPD melletti 180-as Hfov-ért simán visszamennék kábelre én is... Csak még ott sem nagyon tartunk.
Jó, mondjuk szimulátorosoknak biztos jó ez a MeganX mert biztosan nagyon komfortos a kábelt leszámítva. A FOV-ot majd csekkold már le nagyon, az érdekelne engem amellett, hogy persze overall milyen a HMD.Egyébként érdekes, hogy már az SDE nem is nagyon jön szóba a topikban, hanem csak inkább a specifikációkat hasonlíthatjuk össze.
Legalább ennyit sikerült leküzdenie a technológiának, hogy már nem szúnyoghálóról, hanem élességről beszélünk...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asztali PC, 4.gen i5, 8gb RAM, GTX 1050TI
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest