Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani-wan
tag
válasz
bambano
üzenetére
Meg lett nézve!
"Akkor koltozzunk at ide a linuxos topikbol..."
Ez nekem nem mondja azt hogy a egyik Shell Script az nem ugyanaz mint a másik shell script mert azt így is hívják meg úgy is!
És senkinek sem aki még sosem foglalkozott ezzel!
És ezt egy értelmes embernek nem kell elmagyarázni. -
jani-wan
tag
válasz
bambano
üzenetére
Én először olyasmire gondoltam amivel már tudnék Windows-hoz írni gyermeteg .bat scripteket, amivel hasznos de alapdolgokat el lehetne végeztetni.
És ehhez gondoltam valami gyorstalpalót ahol megvannak az alapok, és el van magyarázva hogy miért rakok pl. "() $ ilyesmiket bele. Nem olyat ahol meg kell tanulnom egy teljes programozási nyelvet
Komplett Unix tanuláshoz nincs energiám most hogy végre befejeztem a CCNA tanulást (fogjuk rá). -
jani-wan
tag
Üdv
Valaki tudna segíteni hol találni az alapoktól való Shell scripting megtanulásához anyagot?
Jelen pillanatban egy betűt nem értek belőle annyit se, szóval szájba rágós alapszint ahol minden részletesen el van magyarázva.
KösziJ
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher 1 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest