Új hozzászólás Aktív témák
-
jani-wan
tag
válasz
bambano #2364 üzenetére
Meg lett nézve!
"Akkor koltozzunk at ide a linuxos topikbol..."
Ez nekem nem mondja azt hogy a egyik Shell Script az nem ugyanaz mint a másik shell script mert azt így is hívják meg úgy is!
És senkinek sem aki még sosem foglalkozott ezzel!
És ezt egy értelmes embernek nem kell elmagyarázni. -
jani-wan
tag
válasz
bambano #2359 üzenetére
Én először olyasmire gondoltam amivel már tudnék Windows-hoz írni gyermeteg .bat scripteket, amivel hasznos de alapdolgokat el lehetne végeztetni.
És ehhez gondoltam valami gyorstalpalót ahol megvannak az alapok, és el van magyarázva hogy miért rakok pl. "() $ ilyesmiket bele. Nem olyat ahol meg kell tanulnom egy teljes programozási nyelvet
Komplett Unix tanuláshoz nincs energiám most hogy végre befejeztem a CCNA tanulást (fogjuk rá). -
jani-wan
tag
Üdv
Valaki tudna segíteni hol találni az alapoktól való Shell scripting megtanulásához anyagot?
Jelen pillanatban egy betűt nem értek belőle annyit se, szóval szájba rágós alapszint ahol minden részletesen el van magyarázva.
KösziJ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged