- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
na küzdöttem egy kört ezzel a megoldással, és úgy néz ki ez még pontosan az, amit karácsonyra kértem.
a probléma annyi, hogy a tunnel megmarad a háttérben. tudom, hogy ez volt a feladat, így pontosítanék:
azt szeretném, hogy ha ráklikkolok egy ikonra, akkor gyöjjön fel egy terminálablak, és abban történjen meg tunnel bigyózás, meg a vnc elindítás. így akkor tudnám mi van és ctrl+c-vel meg tudnám szakítani, ha már nem kell.
persze még advancedebb lenne a dolog, ha a szkript megvárná, míg a vnc bezár, és akkor gyorsan bezárná a tunnelt.
mindenesetre elég lenne a látható ablakos motyó is.
gyengécske próbákat tettem gnome-terminal -x kapcsolóval, de hiába játszottam az ssh -f -fel nem akarta jól.
köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen program, ami...?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- LEGO klub
- World of Warships
- iPhone topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest