Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
na küzdöttem egy kört ezzel a megoldással, és úgy néz ki ez még pontosan az, amit karácsonyra kértem.
a probléma annyi, hogy a tunnel megmarad a háttérben. tudom, hogy ez volt a feladat, így pontosítanék:
azt szeretném, hogy ha ráklikkolok egy ikonra, akkor gyöjjön fel egy terminálablak, és abban történjen meg tunnel bigyózás, meg a vnc elindítás. így akkor tudnám mi van és ctrl+c-vel meg tudnám szakítani, ha már nem kell.
persze még advancedebb lenne a dolog, ha a szkript megvárná, míg a vnc bezár, és akkor gyorsan bezárná a tunnelt.
mindenesetre elég lenne a látható ablakos motyó is.
gyengécske próbákat tettem gnome-terminal -x kapcsolóval, de hiába játszottam az ssh -f -fel nem akarta jól.
köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest