Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
bambano #2481 üzenetére
Nem egészen értem mire gondolsz, de rsync always verifies that each transferred file was correctly reconstructed on the receiving side by checking a whole-file checksum that is generated as the file is transferred Szóval pont azt csinálja amire te egy külön programot javasolsz
samujózsi: az egész folyamatról az exit code ad visszajelzést, de egyes fájlokról valóban csak a logból lesz információd.
EXIT VALUES
23 Partial transfer due to error
24 Partial transfer due to vanished source files -
samujózsi
senior tag
válasz
bambano #2481 üzenetére
Hát ebben nem feltétlenül értünk egyet, ilyen alapon a cp eredményében sem bízhatok. De nem is ez a kérdés, hanem az, hogy az rsync hibaüzeneteit hogy lehetne utólag kitúrni a logból.
Amikor kérdeztem, már futott, nem tudtam a stderr-t átirányítani. Mivel biztos, hogy kimaradnak fájlok, mert merge jellegű műveletet végez hasonló könyvtárakon, a rc nem lesz 0. És fogalmam sincs, hogy jelzi a másolás közben fellépő hibákat (pl. de tényleg csak pl! Ha valamelyik fájlt nem tudta lemásolni, mert folyamatosan változott - ilyen hibával már találkoztam) Valahogyan biztosan jelzi, de egyelőre se a google, se a man nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest