Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
bambano #2481 üzenetére
Hát ebben nem feltétlenül értünk egyet, ilyen alapon a cp eredményében sem bízhatok. De nem is ez a kérdés, hanem az, hogy az rsync hibaüzeneteit hogy lehetne utólag kitúrni a logból.
Amikor kérdeztem, már futott, nem tudtam a stderr-t átirányítani. Mivel biztos, hogy kimaradnak fájlok, mert merge jellegű műveletet végez hasonló könyvtárakon, a rc nem lesz 0. És fogalmam sincs, hogy jelzi a másolás közben fellépő hibákat (pl. de tényleg csak pl! Ha valamelyik fájlt nem tudta lemásolni, mert folyamatosan változott - ilyen hibával már találkoztam) Valahogyan biztosan jelzi, de egyelőre se a google, se a man nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest