Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlapVaj
csendes tag
Egy majdnem tökéletes e-mail illesztésen dolgozom, és ehhez kérném a segítségetek:
awkban: Neten működő illesztést nem találtam, egyszerűen hihetetlen...
Nomad.vaj.ero@nincs.ott-hon.net v
Nomad@nincs.nincs.net v
nomad@van.netIlyen verziókra, és nagyon szigorúan, semmilyen más karaktert, felesleges pontokat nem szabad megengedni.
$0 ~ /^([a-zA-Z0-9]+\.) || ([a-zA-Z0-9])+@+([a-z-]+\.)+[a-z]{2,3}$/
Olyan kérdéseim vannak, hogy ugye amit írtam nem szűri ki az utolsó pontot, hogy valaki arra tudna e megoldást? Vagy a kötőjel a hostban, hogy két karakter közé kerüljön, mert ugye pont elé nem mehet. Plus ezzel a || szerkezettel sem vagyok tisztában annyira
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96%
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest