- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
programozás topikból küldtek ide hozzátok
bash-ba szeretném eljuttatni a .txt-be lévő sorokat a file és a resume rész után
save.sh
curl -s "http://kodi:kodi@192.168.1.10:8080/jsonrpc?Base" -H 'Content-Type: application/json' --data '[{"jsonrpc":"2.0","method":"Player.GetProperties","params":[1,["percentage"]],"id":17},{"jsonrpc":"2.0","method":"Player.GetItem","params":[1,["file"]],"id":18}]' | jq '.[].result.item.file, .[].result.percentage | select(. != null)' > save.txt
ez létrehozza a save.txt-tsmb://192.168.1.10/@.mkv
52.96696472167969
a load.sh betölti a videót az adott pozicióra ugorva
load.sh
curl -s "http://kodi:kodi@192.168.1.10:8080/jsonrpc?Base" -H 'Content-Type: application/json' --data '{"jsonrpc":"2.0","method":"Player.Open","params":{"item":{"file":"smb://192.168.1.10/@.mkv"},"options":{"resume":52.96696472167969}}}'
ebbe kellene valahogy a
"file":
és a"resume":
után beilleszteni a txt-be lévő sorokatbambano: itt az a gond, hogy ha a --data aposztrófok között van (ezt én se figyeltem, hogy külön paraméter), akkor a ${változó} behelyettesítést a shell nem csinálja meg. ezért a --data-t idézőjelek közé kellene tenni, viszont akkor belül a json idézőjelei be fognak kavarni, azokat escape-lni kell.
valószínűleg ez már offtopic itt, van rá szaktopic.köszi, előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest