Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Corsair tápok
- HiMedia lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
programozás topikból küldtek ide hozzátok
bash-ba szeretném eljuttatni a .txt-be lévő sorokat a file és a resume rész után
save.sh
curl -s "http://kodi:kodi@192.168.1.10:8080/jsonrpc?Base" -H 'Content-Type: application/json' --data '[{"jsonrpc":"2.0","method":"Player.GetProperties","params":[1,["percentage"]],"id":17},{"jsonrpc":"2.0","method":"Player.GetItem","params":[1,["file"]],"id":18}]' | jq '.[].result.item.file, .[].result.percentage | select(. != null)' > save.txt
ez létrehozza a save.txt-tsmb://192.168.1.10/@.mkv52.96696472167969a load.sh betölti a videót az adott pozicióra ugorva
load.sh
curl -s "http://kodi:kodi@192.168.1.10:8080/jsonrpc?Base" -H 'Content-Type: application/json' --data '{"jsonrpc":"2.0","method":"Player.Open","params":{"item":{"file":"smb://192.168.1.10/@.mkv"},"options":{"resume":52.96696472167969}}}'ebbe kellene valahogy a
"file":és a"resume":után beilleszteni a txt-be lévő sorokatbambano: itt az a gond, hogy ha a --data aposztrófok között van (ezt én se figyeltem, hogy külön paraméter), akkor a ${változó} behelyettesítést a shell nem csinálja meg. ezért a --data-t idézőjelek közé kellene tenni, viszont akkor belül a json idézőjelei be fognak kavarni, azokat escape-lni kell.
valószínűleg ez már offtopic itt, van rá szaktopic.köszi, előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest