Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #1011 üzenetére
Izé, de akkor jól értem az xon xoff dolgot? Egyszerűen csak a DC1 / DC3 ascii vezérlő karaktereket illesszem be az adásom elejére és végére és ezekre figyeljek az awk-ban?
Amúgy a cts,rts kezelését nem a HW végzi el? Mivel az fpga figyeli a dolgokat, egy cts kérés után csak akkor kezd küldeni, ha (és ameddig) az rts szignál '1'.
Ez a dolog nekem csak annyi lenne, hogy az rts vezeték állapotváltozását fel lehetne használnom a vizsgáló szinuszjel frekvenciájának arrébb léptetésére, amit írtam neked. Most úgy van, hogy akkor léptet, mikor az AD-t követő latch betöltötte a két mért értéket, és kész küldeni őket az uart modulnak.(ez a latch csak arra kell, hogy mindkét AD-ről szinkronban kerüljenek az adatok továbbításra, nélküle lenne 5-10 órajel késés a második értéknél az elsőhöz képest)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest