- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Dell notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalacskepu #8744 üzenetére
Megjött hozzá a gyári network adapter is, csináltam két FreeHDBoot merevlemezt illetve egy FreeMCBoot memóriakártyát is. Jelenleg játékokat rakok majd az egyik HDD-re aztán mehet a játék!
IDE hdd-k modern gépre való csatlakoztatását meg csak egy szimpla átalakítóval oldottam meg. Sajna azt még nem tudom, hogy ez vissza fele is működik-e (IDE to SATA helyett SATA to IDE).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- YouTube
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest