- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpi170
csendes tag
Na sikerült felrakni a luci-t, viszont a wifi-t hiába engedélyezem, nem lesz aktív? Ebben még kérnék egy kis segítséget.
-
arpi170
csendes tag
Sziasztok!
Van egy TP-Link TL-WR842ND v2 routerem. Napi 2-3 net szakadás, ill. online játékoknál alacsony ping ellenére is komoly laggok voltak.
Eléggé felkészületlenül áltam neki az openwrt telepítésének. Nem csináltam téglát még belőle, de csúnyán elakadtam. Egész pontosan ezt a firmwart raktam fel rá.
Mikor a webes felületről upgrade-tem a firmware, restart után nem volt webes felület (én azt hittem ebben a firmware-ban benne van a webes felület), sem internetkapcsolat.
Elkezdtem keresgélni, hogyan is tudnám visszarakni az eredeti firmware-t.
Meg is találtam ezt a cikket:
El is kezdtem ezzel a paranccsal (dd if=orig.bin of=tplink.bin skip=257 bs=512), de nem jutottam dűlőre.
Eztuán ezzel a paranccsal
/etc/config/network
beállítottam dhcp-t (amit nem is értek, mert azt olvastam, hogy alapértelmezetten ez van belőle openwrt alatt), s ezután már volt kábelen net. Próbálkoztam még, úgyhogy a (dd if=orig.bin of=tplink.bin skip=257 bs=512) ezt még ezután is lefuttattam.
Szóval a kérdés/kérés. Mivel ezzel a firmware-ral, amit most fenn van, a fenn említett hibák nem jelentkeznek (3 napja megy non-stop, szakadás, ill. lag nélkül), szeretném ezt megtartani. Csak láma vagyok a parancs soros kezeléshez. Hogy tudnék akkor webesfelületet (azt hiszem lucinak hívják) feltenni vagy esetleg a gyárit visszarakni? Esetleg a poli27-es firmware teljes telepítésében segítenétek?
Mivel írtam, hogy a linuxhoz/parancssoros dolgokhoz láma vagyok, kérlek részletesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest