- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Köszönöm az infót. Ha működik a billentyűzet akkor annyira nem lesz zavaro a windows logó. Átmenetileg megteszi, amíg nem szerzek valami normális magyar kiosztású MAC billentyűzetet.
[Ezt találtam]/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Tudtok ajánlani alternatívát billentyűzetre? Magyar kiosztással. A gyári magic keyboard pár betűje néha nem akar működni. Kábeles vagy vezeték nélküli is jó. Előre is köszönöm./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
MacBook7,1-be (macbook 2010 unibody) milyen ramot és ssd-t ajánlotok? Memóriából 8GB-t raknék bele, 2x4 gb 1067 mhz ddr3. SSD-re nincs ötletem.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok
Használ valaki esetleg iphone-t macbook mellett? Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám megtalálni egy régi vinyón a régi iphone 4S-em itunes mentését és azt kiemteni róla, majd visszatölteni az 5S készülékemre. Hol keressem, milyen néven stb?
Amit kiszedtem a macbookomból vinyót az meghalt, nem ír már rendes sebességgel, viszont annyira megy, hogy egy-két adatot visszakeressek rajta és le tudjak menteni róla./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Olyan problémám lennem hogy egyik pillanatról a másikra a macbookom úgy belassult, hogy azt leírni is borzalmas. 1 órája még neteztem a megszokott gyorsasággal, lecsuktam, kicsitottam és annyi. Azóta mintha elszállt volna az egyik ram. Ha rámegyek arra hogy about my mac akkor 2GB 1067 DDR 3-at ír. Viszont az activiti monitorban amikor néztem akkor az used-nél. 1 GB -volt.
Pár perc után 1,51 GB...Nemértem..
Viszont a körcikkes résznél 1,75 a teljes... elvileg...
Újraindítás után is ilyen rohadt tetű lassú..Sőtt az újraindítási művelet is beletelt leglább 6 percbe..2010 macbook unibody 2.4 GHZ intel core 2 duo 2gb 1067 ddr ram.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Aszondi, hogy:
mail-t-online.hu ez a bejövő szerver is meg ez lenne a kimenő is.
Felhasználónév: isi311
Jelszó az meg egyéni./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Segítsetek,mert nem tudom, az úristenér beállítani a T-online os emailcímet beállítani a gépemen. A leveleket letölti de nem küldi el. Már lassan eret vágok/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Tudtok valami tanácsot adni lopott macbook pro ügyben?
A sztori a következő: Hugom barátja kölcsönadta az egyik "haverjának" a saját macbookját, ami a saját nevén van, apple boltban vásárolta. Megvan a gép doboza, meg a névre szóló számla stb. A srác túladott rajta akinek odaadta már, így nem tudjuk hol van a gép. Valahogy meg kéne találni..
A vessen magára és minek adja kölcsön és a hasonló kaliberű hozzászólásokat, kérem hanyagoljuk most. A kölcsönadásra volt ok, azt nem tudom miért nem került vissza. Ide ennyi tartozik.
Előre is köszönöm a tanácsokat...[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Van egy pár problémám: Apple Macbook 2010 Snow Leopard van rajta, most tettem újra.
Mert lassú volt meg youtubeozás közben nem mindig töltötte be a videókat mondván hiányzik neki a plugin.......
Újratettem a hiba ugyanez....
A másik probléma az hogy eddig ha rádugtam az iphoneom a gépre akkor beadta a Preview-t amin keresztül tudtam másolgatni a telefonról a képeket fel a gépre... Most ez valahogy nem akar semmilyen formában sem elindulni. pedig az itunes látja a telefonom...
Előre is köszi a tippeket...
A másik idegestő probléma...újratettem a gépet mindent ledaráltam róla, újratettem a gépet, felraktam a chromeot megint és megjegyzett mindent, mármint jelszavak meg ilyesmi...Az ideg szétbasz ettől..../ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Phantomhive #10285 üzenetére
Eddig működött és kb ugyanígy lett bellítva....De most nem tudom mi a hiba...
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Valaki tudna nekem segíteni a T-onlineos email címet beállítani a macbookomra? A bejövő működik, de küldeni nem tudok, amióta újraraktam a rendszert. Snow leopardot.
Elvileg jól írtam be mindent de mégsem jó.
Már nagyon ideges vagyok mert a T-homenál se tudják mibaja.
Jah és iphoneról tudok küldeni t-s emailt./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Vezeték nélküli egeret macbookhzo tudtok valami jót ajánlani?
-
Mr.Grincs
veterán
Megoldódott a dolog. Letöröltem a vinyórol mindent. Format és most jó.
Milyen vezeték nélküli patkányt ajánlotok a macbookomhoz? létezik normális nagy fogású tehát nem ez a mini retek egér. Bluetoothos lenne a legjobb. Esetleg vezetékes...De inkább vezeték nélküli..
-
Mr.Grincs
veterán
De, de nemérg ugyanez a szar működött, hibátlanul. Mert amit régen másoltam rá az is rajta van.
Vinyórol macbookra tudok másolni de macbookról vinyóra nem.NTFS ben van igen.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Van egy toshibe külső usb-s hdd-m rá akarok másolni cuccokat, de nem engedi. De még törölni sem róla. Lehet azért mert az elején arra nyomtam hogy nem akarom backupként használni a hdd-t? Hogy lehet visszacsinálni vagy valamit tenni. Előre is köszi./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Létezik a Resident Evil 5 mc osx snow leopradra? Elmenne a MacBookomon vajon?
-
Mr.Grincs
veterán
Kábeles netet hogy az úristenben tudom rávarázsolni a gépre, mert az úristenért nem tudom....Wifi megy de a kábel nem.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
A gyári dvd meghajtóba tudok olyat állítani, hogy layerbreak, meg ehhez hasonló beállításokat?
img burn szerű progi létezik osxre?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Az miért van hogy normál használat mellett netezés, youtube úgy melegszik a gépem, mint az állat és teker ezerrel a ventillártor, tűz forró levegőt fúj ki. Szétszedtem, a gépet nem volt poros a venti. További ötletem nicsen már. Nektek?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Mela Kehes #9003 üzenetére
Letőtötm próbának és írok.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Tudtok, mondani free paint szerű rajzoló programot képet kvágni festegetni, stb./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Akarok nyomni egy reinstallt, de nem engedi ez a görény lion. Vissza akarom tenni az alap OSX snow leopardot, de azt írja: " Nem használhatja a(z) Install Mac OS X alkalmazásának ezt a verzióját a MAC OS X-nek ezzel a verziójával.Önnek van Install Mac OS X 23.1.1.
Hogyan és mit kéne csinálnom a művelethez?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #8485 üzenetére
Köszi az infót. Valószínű egy clean install fog következni...
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Feltettem a Liont a MacBook-omra és annyira lassú lett, hogy az már borzasztó... Mi ennek az oka? 2010es macbookról van szó...Másnál is van ilyen?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Már nagyon szétvág az ideg ettől az itunes tól meg az iphoto-tól.
Hogyan tudom, az összes kéepemt egy mappába másolni és az összeset látni, majd úgy szétszortírozni pakolgatni törlöni ahogy én akarom.???
Azt törli amit nem kell azt improtálja amit kell meg ami nem kéne már nagyon ele van a tököm, ezzel a túlbonyolítással. Előre is köszi minden segítsget./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Ennél a lejátszónál is amit ajánlottál, itt is hieroglifákat rak be
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Nyugdíjas #7773 üzenetére
Tudok állítani de nem tudom mire kell hogy állítsam. Ritkán nézek itthon felíratos filmet max moziban de ez meg nagyon kéne. Van kb vagy 50 fél kódolás egy listában.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Olyan problémám lenne hogy VLC vel felírats filmet néznék de az ékezetes betűk helyett kérdőjelek vannak csak. Mit állítsak a progin hogy normális betűket írjon mert így elég zavaró filmet nézni.
Előre is köszi a válaszokat./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Hali,
Nem tudjátok véletlenül, hogy az új ipod nanoban el tudok e tárolni rádió csatornákat vagy sem?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok
Hogyan kell formázni egy vinyót, pendriveot OSX Snow Leopard alatt?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Köszi.
Újabb problem. Megnyomtam a bekapcsológombot bekapcsol a gép vagyis szól a nóta a de a végét mintha elvágták volna. Aztán kép sincs majd kb fél perc múlva elindul az egész.
A kis lámpa azért égett rendesen a gép job sarkán.
Go szervíz vagy újra kéne húzni a gépet?
Meg pl a használtauto.h-t nagyon nem szereti. Állandóan beakad vagy pörög az a szines nyalóka.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Gép felfrissítve. Azóta minden fainul megy hála az égnek.
Külső dvd írót használ valaki?
ISO filét hogy tuok írni? Esetleg van kompatibilis verzió az img burnől macre?
A Windowsos felületet hogyan tudom előhozni vagy ilyen nincs?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy mi a szitu olyankor, hogy tegnap még ment a gépem akksiról be is kapcsolt akksiról, de most mikor hazaértem bekapcsoltam vagyis csak akartam és nem indult el pedig biztos volt benne még kakaó az aksiban. Ez már szerintem 3. eset kb. Idáig nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget de mostmár kicsit lever a víz. Ez szimplán ilyen hogy ha gyenge a feszkó akkor nem is kapcsol be?
MacBook 2010 T-mobilban vásároltam kb két hónapja.
A másik hogy most akksiról nem kapcsolt be rádugtam a töltőt bekapcsolt, kikapcsoltam és elindult akksiról, de megy valami sáv a monitor alsó részén és valamit tölt, de hogy mit azt nem tudom. Ez valami rendszerbetöltés, mert ez is volt már szerintem 3 szor, mert amúgy oikk pakk beröffenti magát a rendszer.Mindenkinek békés Karácsonyt kívánok!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok.
Vettem külső usb hdd házat, belepaszíroztam az 1 TB-s samu vinyómat. Faszán ír olvas. De viszont van olyan, hogy eggyes fileokhoz pl: windowsos képeim az előző gépemről lakattal vannak jelölve vagyis csak a mappa. Ha törölni akarok valami feladja az ablakot hogy jelszót írjam be, beírom a jelszót és akkor törli is.
Hogy lehet megoldani azt hogy ne kérdezze a jelszót?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Külső hdd tárolóból milyet ajánlotok? Mármint hdd ház.
Van egy terrás samu vinyó amin sok cucc van viszont ntfs ben van. Kínlódni nem nagyon akarok vele igazából, hogy másoljam letöröljem, majd format meg megint vissza mert nincs másik vinyóm. Azt szeretném hogy olvassa is meg írja is a fileokat.
Ha esetleg úgy döntök, hogy új külső hdd akkor melyik a jó? Árban és minőségben is jó kellene.Jah meg valami faintos táska is kellene a kicsikének. 10 ezret sokallok érte.
ISO filét hogy tudok a dvd íróval írni? Mennyire jó minőséget tud ennek a kis ketyerének az irója?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok.
Van egy asztali gépem amit most eladok, abban van egy sata 2 es 1TB-s samsung vinyó. A haditerv az hogy vennék neki házat és usb ről rá csatlakoznék Almira. A kérdés az hogy hogyan fog viselkedni a vinyóval Almi? NTFS re van formázva a cucc jelenleg és dugig van adattal és nem szeretnék letörölni róla semmit, meg ha muszály akkor sem, mert nem tudok most 1 terrás vinyót sehonnan szerezni. Előre is köszi a segítséget.Ti hogy hívjátok a saját Apple gépeiteket?
Nekem a kistesóm adta neki a nevet/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
A második lemez az mire való? Azon van az iLife? Azokba mi van? Fel kell darálni a gépre?
-
Mr.Grincs
veterán
Köszi a tippeket. A következő kérdésem: A kezdő oldalt hol tudom beállítani a safarinál mert sehol nem találom.
És azt hogy tudom beállítani hogy ne húzza alá a mondataiban a szavakat. Ugye azt hiszi gondolom, hogy helytelenül leírt angol szó van bepötyögve. Jobb tapipad gombbal rányomok akkor eltűnik.
-
Mr.Grincs
veterán
Tegnapi naptól boldog tulajdonosa vagyok egy 2010 es Apple MacBooknak.
Remélem tudtok majd segíteni mert biztos lesz majd jópár kérdésem.
Első benyomásaim az hogy kegyetlen jó ez az apple, már az iphoneom miatt is megszerettem.Első kvescsön: Ti milyen videólejátszót használtok vagy ajánlotok avi filmek lejátszásához.
Kicsit bonyolult még nekem a rendszer de majd megszokom. PL a dvd lejátszó nagyon fapad, a nyelv váltásra még nem jöttem még rá.
Előre is köszi minden hasznos infót.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
A T-mobile ügyfélszolgálat nem tudja. De miért ne adnának hozzá 2 db dvd-t?
-
Mr.Grincs
veterán
Hát ha valóban kispórolják akkor biztos nem ott veszem meg. Akkor inkább várok vele még egy darabig. Fel is hívom a T-mobile-t.
-
Mr.Grincs
veterán
Köszi az infót.
Mármint a T-s verzióhoz vagy az Apple boltos verzióhoz sem adnak??
Olyan szereintem nincs hogy nincs hozzá lemez. Még a haverom Macbbok Airjéhez is volt lemez, igaz ő nem a T nél vette meg de akkor is volt.
Valamilyen szinten előre van telepítve hogy elindítod kiválasztod a nyelvet beírod a neved és cső.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Friss 2011es Macbook mikorra várható? Infó esetleg? Minden infó és tipp jöhet. Apple
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok.
Ami a T mobile nál kapható Macbook az ugyanaz vajon mint az Apple boltokban a Mac book 2010?
Mert kamatmentes részletre aranykártyával kihozhatom havi 10-15 be. és az nagyon duda lenne, ha olyan. Esetleg valaki vett a T nél ilyen Apple gépet?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Hát sajna. De még agyalok a dolgon. Hogy kinek tudom pénzért továbbadni. Mármint csak a nethasználatot, de az én nevemen futna. Láttam és próbáltam élőben a Macbookot. Nagyon szép, nagyon gyors, nagyon az enyém lesz
-
Mr.Grincs
veterán
Azért adtam hozzá mivel az a géppel együtt van sajna. Meg nem használnám ki azt a havi 3gigát amit adnak hozzá, mert van itthon mobilnet, meg vezetékes net meg a az iphonehoz is van 4GB os net havonta.
A semmiért fizessek 2 éven keresztül 4 ezret? Vagyis nem a semmiért hanem egy olyan mobilnetért amit nem használok ki. Max odaadnám, valakinek aki kihasználná és így m,egérné. Én így gondoltam igazából. Megérné ha el tudnám passzolni a netet, de ha nem akkor nem érné meg nekem, így ezért szavaznék az apple bolt ajánlatára.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Ma voltam a T be megkérdezni ezt a Macbook történetet. Aztán számolgattam a formával.
A T nél: 279 900 Ft a gép ára kamatmentesen és kp ra is. + 2 évig nyögni kell a mobilnetet a legkissebb csomag az 3 gigás és az 3990Ft *24 hónap = 95760 Ft csak az előfizu a netre. + a gép az már 375 660 Forint. Úgyhogy eldöntöttem, hogy az Apple boltba veszem meg./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Minden, a mai napig megjelent Macbook 13,3 colos?
-
Mr.Grincs
veterán
Látom ti is számolgattatok. Marad az alap Macbook 2gb rammal az új 2010es.
-
Mr.Grincs
veterán
Az a baj hogy nem használnám ki sajnos. Itthon van net. Plusz az Iphoneom is olyan csomagban van hogy ikon 600 és ebből 4GB az adatforgalom és ezt sem használom ki. Meg van egy vodás mobilnetünk is itthon.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Az új Apple MacBook vásásrlását tervezem. Nézelődtem és 300 és 310K körül mozog az ára ami elég jó. Esetleg tudtok hivatalos helyet ahol ennél olcsóbb? Július végére tervezem a vásárlást. Nagyon meggyőző a cucc. Esetleg valakinek bővebb tapasztalat?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz DroneZ^ #5391 üzenetére
Feketében elmegy de szerintem is fehérben a nyerő.
Az apple gépek mennyire komaptibilisek az autós cuccokkal? Értem ezelatt például a hibakód törlő programok, óra visszapörgető program, diagnosztikai programok stb.
Erről van valakinek valami infója?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Meséljetek egy kicsit a macről. Én idáig csak windowsot használtam. Volt a kezemben a keresztanyám Apple Ibook G4je asszem így hívják. 2005 ben vette tavaj voltam kint nálla Londonba és még mindig megy. Igaz az akksi már behalt benne így nemsokat pbír max pár percet, de maga a cucc megy ezerrel és baromi gyors.
Ott amíg kint voltam egy hónapi kb csak neteztem rajta meg zenét hallgattam, és msneztem. Arra bőven jó volt.Előnyei hátrányai érdekelne inkább. Vagy melyik MAC et?
Macbook, Macbook PRO, Macbook Air.
Az Air szerintem irreálisan drága, így az kiesik számomra./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Alapból az iphone is angol de néha magyarul ír ki ezt azt. Nincs herélve.
Tökéletesen jó az angol nekem. Magyar billentyűzete van az tudom, az meg bőven jó.
És u torrent megy rajta?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Annyira megtetszett ez az Apple dolog az Iphone 3GS em után, hogy elgondolkodtam Apple Macbook vásrlásán. Amúgyis notit akarok venni, hosszú távra.
Felhasználás: dvd, netezés, meló (word, excel, powerpoint), nah meg persze hogy működjön hibátlanul jó sokáig.
Feket macbook nincsen? Mert a mac oldalán nem láttam.
Alapból gondolom van magyar nyelv a leopardon.
Milyen programok vannak rajta az alap dolgokon kívül?
Itunes, Idvd, dvd -cd író prgi stb.../ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Direct One (műholdas és online TV)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- !! Garanciális Gamer Számítógép, PC !! (RX 6600XT, Ryzen 5 5600, 32GB RAM, SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700E 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1070 8GB GDDR5 Rampage SHIVA 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN 600W
- Bezámítás! Apple Mac Mini M2 2023 8GB 256GB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Rampage SHIVA 650W
- Lenovo M70S SFF Core i5 10400 / 10500 //16GB DDR4 //256GB SSD számla + gari - több db
- Ryzen 5 félgép
- Lenovo M710q Mini PC - i5 7400T - 8Gb ram - 256GB SSD - ÁFA-s számla is
- AMD Ryzen 7 3700X 32Gb ram + TUF GAMING X570-PLUS
- i7-6700 / 8GB DDR4 / 240GB SSD + 500GB HDD / Nvidia Geforce GTX 1060 6GB / DVD-RAM / Win10
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest