-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
scdlsc
senior tag
válasz
margithid #41525 üzenetére
A 3-4 év az túlzás.
A 2014-es Mac Minin hivatalosan a Mac OS 12 Monterey fut. Az idén még kap biztonsági frissítéseket.
A 2018-as Mac Minin a Mac OS 14 Sonoma is fut, az még két évig biztosan támogatott.
Ha valaki 2018-ban vett egy 2014-ben megjelent Mac Minit, pont az új megjelenése előtt, annak is 6 évig támogatott a gépe. -
titi12
aktív tag
válasz
margithid #41525 üzenetére
Procicserével nem megy rá a w11? Alaplapot is lehet cserélni…
Sokan használnak a 2010-es évek elejéről-közepéről származó Mac-et, legfeljebb nem a legújabb oprendszerrel, de ettől még lehet minden hasonlóra használni, mint amit te is szeretnél…
„Támogatás” alatt pedig azt értem, hogy minden, évente kötelezően megjelenő oprendszer-frissítésnél kiesik egy-két régebbi generációs gépcsalád, a régebbi rendszerek pedig még 1–2 évig kapnak biztonsági frissítéseket, de ezek nélkül is lehet „élni”. -
titi12
aktív tag
-
válasz
margithid #41517 üzenetére
ilyen hsználat mellett a 8GB Mac-en bőven elég, még tartalékod is van. Eddig mennyi memória volt a gépedben, és mióta annyi?
Win11-et nem tudsz tenni a mostani gépedre? És miért Mac (nem akarlak lebeszélni róla, de ha még soha nem használtál Mac-et, akkor erősen megszokás-igényes lesz)"? -
válasz
margithid #41495 üzenetére
Ha megírod, mire használod, akkor könnyebb erre a kérdésre válaszolni. a (GB elég-e kérdés gyakran felmerül, s elég sok szó esett róla itt és az Apple notebookok topikban is, mindekettőben érdemes rákeresni a 8GB kifejezésre, én pl. részletesen, és többször is leírtam, mire elég.
Az "időtálló" fogalom értelmezhetetlen szerintem ebben a kontextusban, de ha ezen aggódsz, akkor jó eséllyel ki fogsz adni egy halom pénz fölöslegesen. Szóval, ahogy az amcsi mondaná "do your homework".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Energiaital topic
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Jól megépített, "erős irodai" vagy "kezdő játékos" PC eladó
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest