Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Fujifilm X
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
En a VGA kartya miatt nem mentem tovabb, inkabb csereltem a gepeket. Fejlesztokent tudom, hogy 10.14-tol kezdve, korlatozasok nelkul, szabadon, kvazi, ellenorzes nelkul hasznalhatom barhol, a Metal nyujtotta lehetosegeket. Tehat, akarhol, felbukkanhat valami, ami valahogyan Metalt ker. Mivel nem volt tokeletesen, kompromisszumentes VGA csere 2018ban, nekem pedig tul rizikos a Metal hianya (vannak is appok, amibol pl. regebbit kell vadaszni, vagy van olyan feature, ami nem megy benne), igy nem is gondolkodtam rajta, hogy tovabbmenjek, frisebb verziokra, mint 10.13. Mar nem kovetem a BT/WiFi modul cseret sem, de itt latom, hogy elsore ugy tunik, hogy a Sonoma eseten, mar nem mennek a kartyas WiFi/BT modulok. Igy varazsoltam anno, a 2011-es iMac-ba, Continuity/BTLE tamogatast, es hasznaltam a 2008-as MBP-t es a 2011-es iMacet Watch Unlock tamogatassal.
Szoval, ahogyan a korai Inteles gepeknek, a hasznalati ertekenek kb vege 10.8-nal, ugy a C2D eresztes elso generaciojanak, az SSE4-et nem tudo prociknal, kb vege El Capitannal, a Metalt nem tudo gepeknel, szerintem ertelmesen es kompromisszummentesen vege van 10.13-nal. Nekem is van/volt 2011-es 27"-es iMac.
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Fujifilm X
- Filmgyűjtés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TigerCat