Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ontheground
tag
Sziasztok. Tudom, régi rendszer, a 18.04 LTS Ubuntu(èn ennek egy fork-ját használom) de mennyire lehet működésre bírni rajta egy Nvidia Quadro K620-as kártyát. A Displayport 1.2 miatt kéne, jeleneg egy GT730-am van, ami HDMI-n csak 60Hz-en tudja kihajtani Linuxon a fullHD 144Hz-es monitoromat. Windowson megy rendesen, de a Linux a fő rendszerem. HDMI-n valami licensz mizéria miatt csak a 60Hz képfrissítés elérhető.
-
ontheground
tag
Nincs mit, mivel fogalmam sincs, hogy egyáltalán működhet-e, de ugye már lényegtelen is. Másik megoldás lehet még kibontani a rendszer image-et Linux-os asztali gépen, aztán módosítani a szükséges dolgokat, majd visszacsomagolni, fogalmam sincs mennyire lehetne ez sikeres, viszont elmegy vele az idő, az biztos. Ezek a media center OS-ek a bolondbiztos zártságuk miatt rendes fejtörést tudnak okozni az embernek.
-
ontheground
tag
válasz
ontheground #27626 üzenetére
Ugyanez a .config mappa egyébként a /etc mappa írható verziójaként is működik Openelec/Libreelec-en, szerintem ide be tudod pakolni a szükséges konfig fájlokat, én tennék ezzel egy kört.
-
ontheground
tag
Openelec-en a /storage/.config mappába bepakolt autostart.sh tartalma a grafikus felület indulása után, de még a Kodi indulása előtt fut le. Szerintem a Libreelec-en is van ilyen. Itt kéne valahogy démonizálni az rsync-et minden egyes boot-kor, hogy tudjon hallgatni a szerver kéréseire, de ez csak ötletelgetés részemről, nem tudom, hogy megvalósítható-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Gumi és felni topik
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest