- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ontheground
tag
Sziasztok. Tudom, régi rendszer, a 18.04 LTS Ubuntu(èn ennek egy fork-ját használom) de mennyire lehet működésre bírni rajta egy Nvidia Quadro K620-as kártyát. A Displayport 1.2 miatt kéne, jeleneg egy GT730-am van, ami HDMI-n csak 60Hz-en tudja kihajtani Linuxon a fullHD 144Hz-es monitoromat. Windowson megy rendesen, de a Linux a fő rendszerem. HDMI-n valami licensz mizéria miatt csak a 60Hz képfrissítés elérhető.
-
ontheground
tag
Nincs mit, mivel fogalmam sincs, hogy egyáltalán működhet-e, de ugye már lényegtelen is. Másik megoldás lehet még kibontani a rendszer image-et Linux-os asztali gépen, aztán módosítani a szükséges dolgokat, majd visszacsomagolni, fogalmam sincs mennyire lehetne ez sikeres, viszont elmegy vele az idő, az biztos. Ezek a media center OS-ek a bolondbiztos zártságuk miatt rendes fejtörést tudnak okozni az embernek.
-
ontheground
tag
válasz
ontheground #27626 üzenetére
Ugyanez a .config mappa egyébként a /etc mappa írható verziójaként is működik Openelec/Libreelec-en, szerintem ide be tudod pakolni a szükséges konfig fájlokat, én tennék ezzel egy kört.
-
ontheground
tag
Openelec-en a /storage/.config mappába bepakolt autostart.sh tartalma a grafikus felület indulása után, de még a Kodi indulása előtt fut le. Szerintem a Libreelec-en is van ilyen. Itt kéne valahogy démonizálni az rsync-et minden egyes boot-kor, hogy tudjon hallgatni a szerver kéréseire, de ez csak ötletelgetés részemről, nem tudom, hogy megvalósítható-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest