- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Rendben.
Köszönöm szépen!
Megfogadom. ismeretlen emberkének amúgy is úgy szoktam hogy akkor is lementem,ha csak átellenőrzésen van nálam a cucca. Majd ha minden kész,akkor törlöm a mentéseket.
Álltatában így szoktam.A mentés mennyisége pedig akkor ok..xp-nél megy szal a fizetősnél úgy szoktam,hogy a teljes dokumentumok and settings mappát lementem meg a syste32-t...a driverekkel...ha esetleg nem lenne jó valamelyik netes vagy ilyesmi.
-
djyuri
őstag
SZia
Ne haragudj,hogy további kereszt kérdésekkel jövök,de nekem igen szűz a terület(linuxon).A biztonsági mentésre és a particionáló program odafigyelendő részéle lennék kíváncsi.
A mentésnél például,hogy ilyen,hogy dokumentumok mappa,mint a fizetős OS(xp)-nél,olyan van a linuxnál is? Csak hogy tudjam hol keressem mentéskor.
Illetve,ha rádugok egy usb vinyót,akkor azt kell még csatolgatnom,vagy felismeri annyira,hogy én csak rá tudjam húzni az esetleges adatokat?
A particionáló programnál pedig van valami speciális különbség a többi particionáló programhoz képest? pl.: amire oda kéne figyelnem,hogy ne formázással,hanem csak simán resize és utána create funkciókat alkalmazza. Tehát a tömörítésen kívül mást ne végezzen esetleg az adatokkal.Köszönöm
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
mindjárt megyek két linuxos laptopot beállítani.
Az egyiken particionálnom kell a merevlemezt.
Tudtok erre mondani valami programot,ami elfut lunix-on is? Vagy esetleg tényleg igaz az,hogy a linus utólag is tud?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Háztartási gépek
- Autós kamerák
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest