Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsommi
senior tag
válasz
Vilmoskorte #137 üzenetére
Mi a faszért kell leugatni?
Csak feltettem egy normális kérdést, és vártam rá normális választ, nem azt, hogy belekössenek, ahol csak lehet.
Azt majd én tudom, hogy minek nekem az ip szkenner, az nem a Te dolgod.
A google-t pedig képzeld megtalálom, és fél orás google-zés után, ha nem haragszol akkor mertem irni a forumba.
De ha az egyeseknek nem tetszik, az menjen, és keressen egy olyan forumot, ahol nincs ilyen.
Egyébként meg nem muszály minden kérdésre válaszolni, de Te biztos gyűjtöd a hsz-eket, akkor viszont erre is válaszolj legalább 5ször, és akkor hálás lehetsz az ilyeneknek, mint én, hogy miattuk lettél tag, vagy őstag, vagy ami éppen következik Neked. -
zsommi
senior tag
Hali!
Mondjon nekem vki valami fasza ip scannert linuxra, olyasmit mint Winben az Angry...
Fontos lenne, szal pls gyorsan mondjatok...
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest