-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
non kemény 256 mb RAM van benne XD
-
Bling95
őstag
sziasztok
Lenne egy jó kis kérdésem , kéne vlami linux egy P2 es IBM gépre, nem tudom ti mit ajánlanátok?
A gépen most nincs semmien op rendszer és linuxra gondoltam,, ha nincs rajta semmi hogyan kell rá telepíteni, cd re kell kiirni vagy hogy
örülnék ha valaki elmagyarázni mit és hogyan telepítsek rá
-
Bling95
őstag
ezer hála, na ezt átolvasgatjuk majd
-
Bling95
őstag
köszi a helpet , akkor valaki elmagyarázná hogy kell ezt csinálni,, honnan tudok ilyet letölteni, ki kell irni cd/pendrive ra?? vagy hogy?
a légnyeg a dologban az hogyha jobban bejön a win akkor simán minden probléma nélkül tudjam később is használni.
-
Bling95
őstag
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy én azt hallottam hogy ilyen linux disztrokkal vagy mikkel meg leeht az csinálni, hogy a vista rajta van a gépen , csak indításnál beállítható hogy ezzel a linux disztoval indítsa a gépet.
A kérdésem hogy ilyen tényleg van ? vagy csak rosszul halottam valamit
lehet kicsit értethetetlen volt amit írtam , nem volt még soha dolgom linuxal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest