- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
non kemény 256 mb RAM van benne XD
-
Bling95
őstag
sziasztok
Lenne egy jó kis kérdésem , kéne vlami linux egy P2 es IBM gépre, nem tudom ti mit ajánlanátok?
A gépen most nincs semmien op rendszer és linuxra gondoltam,, ha nincs rajta semmi hogyan kell rá telepíteni, cd re kell kiirni vagy hogy
örülnék ha valaki elmagyarázni mit és hogyan telepítsek rá
-
Bling95
őstag
ezer hála, na ezt átolvasgatjuk majd
-
Bling95
őstag
köszi a helpet , akkor valaki elmagyarázná hogy kell ezt csinálni,, honnan tudok ilyet letölteni, ki kell irni cd/pendrive ra?? vagy hogy?
a légnyeg a dologban az hogyha jobban bejön a win akkor simán minden probléma nélkül tudjam később is használni.
-
Bling95
őstag
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy én azt hallottam hogy ilyen linux disztrokkal vagy mikkel meg leeht az csinálni, hogy a vista rajta van a gépen , csak indításnál beállítható hogy ezzel a linux disztoval indítsa a gépet.
A kérdésem hogy ilyen tényleg van ? vagy csak rosszul halottam valamit
lehet kicsit értethetetlen volt amit írtam , nem volt még soha dolgom linuxal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest