- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Bling95 őstag non kemény 256 mb RAM van benne XD 
- 

Bling95 őstag sziasztok Lenne egy jó kis kérdésem , kéne vlami linux egy P2 es IBM gépre, nem tudom ti mit ajánlanátok? A gépen most nincs semmien op rendszer és linuxra gondoltam,, ha nincs rajta semmi hogyan kell rá telepíteni, cd re kell kiirni vagy hogy örülnék ha valaki elmagyarázni mit és hogyan telepítsek rá 
- 

Bling95 őstag ezer hála, na ezt átolvasgatjuk majd  
- 

Bling95 őstag köszi a helpet , akkor valaki elmagyarázná hogy kell ezt csinálni,, honnan tudok ilyet letölteni, ki kell irni cd/pendrive ra?? vagy hogy? a légnyeg a dologban az hogyha jobban bejön a win akkor simán minden probléma nélkül tudjam később is használni. 
- 

Bling95 őstag Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy én azt hallottam hogy ilyen linux disztrokkal vagy mikkel meg leeht az csinálni, hogy a vista rajta van a gépen , csak indításnál beállítható hogy ezzel a linux disztoval indítsa a gépet. A kérdésem hogy ilyen tényleg van ? vagy csak rosszul halottam valamit  lehet kicsit értethetetlen volt amit írtam , nem volt még soha dolgom linuxal 
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest