- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki össze tudná hasonlítani nekem a Wayland-et a Mir-rel? Működés, előnyök, hátrányok, képességek, stb. Az se lenne baj, ha valaki írna belőle egy címlapos cikket!
-
Deus Ex: Human Revolution on linux -most találtam, gondoltam beteszem.
-
Köszi skacok! Kipróbáltam először, amit laca026 ajánlott, de nálam nem indult el. Aztán találtam valamit, ami egyből működött, és minden oké vele, szóval ajánlom is rögtön mindenkinek a progit: DVDFab a neve, és amit én használtam, az a 8.1.1.2-es verzió volt 11.1-es SUSE alatt: ilyen.
-
openSUSE 11.1 alá kellene valamilyen DVD to AVI progi. Tudtok mondani egyet vagy többet?
-
válasz
bambano #11409 üzenetére
A Deus Ex első részét gond nélkül játszottam openSUSE11.1-en, szóval már miért is ne lehetne?! A gond csak az, hogy ilyen gyenge gépre milyen jobb linux megy fel? Most eddig a két nyerő a Linux Mint, illetve a PCLinuxOS. Csak félek, hogy a kevés RAM és proci miatt nyűg lenne kezelni. Olyan kéne, ami nem vesz el sok erőforrást, de van benne pl. k3b, újabb alsa-lib, NVIDIA-driver, valamilyen egyszerűbb doksiszerkesztő, vlc, meg lehetőleg ugye wine.
-
JFS-t használ valaki ? Ha igen írhatna róla kicsit.( Jobb,mint a Reiser4 ? )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest