Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KDE-s Linux Mint-ről mi a véleményetek?
-
válasz
bambano #10990 üzenetére
Nekem csak hétköznapi használatra kéne, ha éppen beszarik a Windows (ami elég gyakran megtörténik), vagy csak valami alapvető dolog nem működik rajta, akkor bootoláskor kiválasztom a linuxot, és használom azt, amíg a Win téma nincs megoldva. Szóval nekem csak internet böngészésre, filmnézésre, zenehallgatásra, MSN-ezésre kellene, és lehetőleg minél dizájnosabb legyen, és nem szeretném, ha túl bonyolult lenne a felépítése. Egyszerűen kezelhetőnek örülnék. Képszerkesztés, videószerkesztés sem ártana.
Na ilyen igényekre melyik a legjobb linux? -
Milyen fajta Linuxok vannak? Melyik a legjobb? Nekem Ubuntu van, de nem vagyok teljesen megelégedve vele, mert olyan gondok vannak, hogy pl eléggé szaggatnak még a videók is, stb. (pedig nem olyan gyenge a gépem)
Szóval arra gondoltam, hogy esetleg kipróbálnék egy másikat. Csak nem tudom, melyik a legjobb Linux, vagy hogy van-e jobb az Ubuntunál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Intel találgatós topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Autós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest