- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KDE-s Linux Mint-ről mi a véleményetek?
-
válasz
bambano #10990 üzenetére
Nekem csak hétköznapi használatra kéne, ha éppen beszarik a Windows (ami elég gyakran megtörténik), vagy csak valami alapvető dolog nem működik rajta, akkor bootoláskor kiválasztom a linuxot, és használom azt, amíg a Win téma nincs megoldva. Szóval nekem csak internet böngészésre, filmnézésre, zenehallgatásra, MSN-ezésre kellene, és lehetőleg minél dizájnosabb legyen, és nem szeretném, ha túl bonyolult lenne a felépítése. Egyszerűen kezelhetőnek örülnék. Képszerkesztés, videószerkesztés sem ártana.
Na ilyen igényekre melyik a legjobb linux? -
Milyen fajta Linuxok vannak? Melyik a legjobb? Nekem Ubuntu van, de nem vagyok teljesen megelégedve vele, mert olyan gondok vannak, hogy pl eléggé szaggatnak még a videók is, stb. (pedig nem olyan gyenge a gépem)
Szóval arra gondoltam, hogy esetleg kipróbálnék egy másikat. Csak nem tudom, melyik a legjobb Linux, vagy hogy van-e jobb az Ubuntunál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyaralás topik
- C# programozás
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest