-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Levi123 #4363 üzenetére
ez nem disztrótól függ
én többnyire az Ubuntut szoktam ajánlani, ha nem vagy otthon a Linux világában akkor jó kezdés lehet
játékból meg elég sok megy Linux alatt, FPS meg főleg
mondjuk én sem a moha-val, sem a cs-vel nem játszottam még, de ha jól tudom mindkettő megy Linuxon
én FPS-ekből ezekkel nyomtam/nyomom: quake1-3 (a 4 is megy), enemy territory, urban terror 4, unreal (wine-al), deus ex (szintén wine)
ha beírod a gugliba a játék neve + linux kifejezést, gyorsan választ kapszletöltés: az adott disztró honlapján, fsf.hu serveren, stb.
Ubuntut pl. az ubuntu.com-ról -
GD
őstag
válasz
Levi123 #4358 üzenetére
tedd fel (ha már mandrake, akkor az mandriva..újabban)
aztán gyere vissza hogy mi nem működik és segítünk
ui: felejtős az xp-s driver vadászat, nem így megy linuxéknál hogy ha nincs alaplapi cd akkor meghaltál vagy netről kezded a baromi lassú gyártó mirror-okról leszedni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest