Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
válasz
Truman
üzenetére
Itt egy lista olyan disztrókról, amit inkább régebbi gépekre optimalizáltak. Puppy Linuxot szokták ajánlani, meg még ezek közül a Vectorról hallottam sok helyen, hogy jó. Én egyiket sem használtam, szal csak tipp.
Nekem Fedorával kapcsolatban lenne kérdésem. Milyen a csomagkezelője? Megkeresi a telepítendő csomag mellé a függőségeit és telepíti magától? Meg úgy általában, kíváncsi lennék véleményekre róla, aki használta. Tom, hogy ami Fedorában beválik, az kerül be a Red Hat-be, napokban azt olvastam, emiatt elég bugos a Fedora. Igaz ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Filmvilág
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest