- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
gnome? panelon jobbklikk --> hozzáadás a panelhez --> ablaklista. vagy ha nem erre gondoltál, próbáld ki amik vannak, előbb-utóbb megtalálod, amit keresel. ami meg el van csúszva, azt áthelyezed. többi ablakkezelőnél is hasonlóan kellene azt hiszem működnie, legfeljebb más az elnevezés.
-
utgyuru
aktív tag
Hát, én is elég kezdő vagyok, de úgy tom, nem jó, hogy állandóan adminként vagy bejelentkezve. A grafikus felületről, ha bejelentkezel karakteresen, startx paranccsal nem indul el a graf.? Amúgy az /etc/inittab fájlban tudod beállítani, hogy grafikusan, vagy parancssorosan induljon. Nálam a 4-es a grafikus mód.
# Default runlevel. (Do not set to 0 or 6)
id:3:initdefault:Itt kell átírni a megfelelő számot.
Remélem segítettem, és nem írtam nagy hülyeségeket. Ha igen, majd okosabbak javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest