- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
[link] ezt találta a google. elég széles lista, jó eséllyel bármilyen kártyával fog menni, hisz olyan sok chipset nincs...
nézegettem az ap-kat... 20-30kegy kártya meg 8. antenna nem vészes, házilag is készíthető (meg nekem van is egy felesleges), az antennakábel viszont kissé húzósabb.
amúgy mire/hova szeretnéd használni? otthoni pc-be, jó rálátással, vagy távolabbra kellene vinnie? mert ha jó a rálátás, és pl. egy noti menne wlannal, akkor egy antennás kártya is elég (nem kell kábel), vagy akár egy usb-s játékszer is elég lehet. -
ngabor2
nagyúr
most elég lassú a netem, nem találtam hirtelen leírást. a lényeg, hogy van egy kis ''doboz'', amibe 3 dolog megy be:
- wireless antenna vezetéke
- rj45-ös, lan kábel
- táp.
az egész annyit csinál, hogy a wireless hálót átalakítja vezetékessé- tehát a géped rendes netet lát, wlannal nem kell szenvedni. ha valamit mégis be akarsz állítani, akkor az ap-n (access point) van egy webserver, amin keresztül be tudod állítani a dolgokat (üzemmód, titkosítás, sebesség, stb).
mindjárt keresek valami kultúrált leírást meg esetleg árakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest