Hirdetés
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Panasonic LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
[link] ezt találta a google. elég széles lista, jó eséllyel bármilyen kártyával fog menni, hisz olyan sok chipset nincs...
nézegettem az ap-kat... 20-30k
egy kártya meg 8. antenna nem vészes, házilag is készíthető (meg nekem van is egy felesleges), az antennakábel viszont kissé húzósabb.
amúgy mire/hova szeretnéd használni? otthoni pc-be, jó rálátással, vagy távolabbra kellene vinnie? mert ha jó a rálátás, és pl. egy noti menne wlannal, akkor egy antennás kártya is elég (nem kell kábel), vagy akár egy usb-s játékszer is elég lehet. -
ngabor2
nagyúr
most elég lassú a netem, nem találtam hirtelen leírást. a lényeg, hogy van egy kis ''doboz'', amibe 3 dolog megy be:
- wireless antenna vezetéke
- rj45-ös, lan kábel
- táp.
az egész annyit csinál, hogy a wireless hálót átalakítja vezetékessé- tehát a géped rendes netet lát, wlannal nem kell szenvedni. ha valamit mégis be akarsz állítani, akkor az ap-n (access point) van egy webserver, amin keresztül be tudod állítani a dolgokat (üzemmód, titkosítás, sebesség, stb).
mindjárt keresek valami kultúrált leírást meg esetleg árakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Posta, csomagküldés
- iPad topik
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egy kártya meg 8. antenna nem vészes, házilag is készíthető (meg nekem van is egy felesleges), az antennakábel viszont kissé húzósabb.