- Plazma TV topic
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
Épp azért kezdtem nézegetni a netinstallt, mert a live-ról nem volt hajlandó már vmware-ben sem települni.
Ahogy elnézem, hóttmindegy, melyik tükrön keresgélek.
A "szervert kell beállítani" volt ahol feladtam. Nincs megadva konkrét CentOS cím, továbbkeresni meg egyszerűen lusta voltam.
---Apropo lustaság: lehet, hogy a CentOS sem nyerő... eredetileg azt akartam megnézni, hogy xen-ből vagy kvm-ből újabb verziót hoz-e magával, mint mondjuk a debian lenny vagy az ubuntu intrepid. De utóbb, félálomban mintha találtam volna valamit, hogy ugyanazok a verziók vannak itt is és asszem, ennél a pontnál adtam fel a kutatást.
(fedorát már korábban, mert rettenetesen instabilnak tűnt a friss verzió vmware player alatt).---------
szerk: nem győzöm hangsúlyozni, mostanában iszonyat lusta vagyok, ha linux témában keresgélni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Plazma TV topic
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest