Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen videókártyát?
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen monitort vegyek?
- LED / LCD TV topik
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01
üzenetére
Sajna nem támgatja, épp ezért kellene ez a megoldás.
Tudom partícionálni a külsőt csak azt használnám nem linux alatt is, ezért kellene fat32, legalább egy részére, max több partíciót csinálok, ez végülis nem gond.
Sianis:Ennyire leri rólam, hogy kezdő vagyok.
Azért ha tudsz egy jó leirást légyszi linkeld(lehetőleg magyart, bár tudom erre nincs sok esély
)
Akkor most a fél giga elég a boothoz vagy sem?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)