- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
válasz
bambano #8140 üzenetére
Na, jó ötlet volt a file-okat bemásolni, köszi! Már csak a nevükre vagyok kíváncsi.
A második az gondolom az options.pptp file akar lenni, ilyen már van, csak más (egyszerűbb) tartalommal. A chatscripthez hasonlót viszont nem találtam.
(Egyébként van Bluetooth is a gépben, úgyhogy elvileg azzal is mehetne, csak még nem próbáltam párosítani őket.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest