- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Nálam az fglrx (ati) telepítésével nem szokott gond lenni...
...viszont van egy nVidia-s gép, amire sehogysem akart felmenni a driver, de már arra is gondoltam, lehet, hogy a kártya szar... 2D-ben működik....szóval én egyiket sem látom sokkal "szarabbnak" mint a konkurens gyártóé...
Szerk.: Nekem a régebbi videokártya miatt nem volt jó a kattintgatós megoldás és kellett az ati-hoz mennie érte, újabb kártyákkal elvileg az is met volna (ki is írta, hogy ez a baja).
Az nVidia, ami nem működik momentán, szintén egy régebbi kártya.
Ja, és tényleg kiadhatnák ezeket a drivereket nyíltként...
...de egyhamar biztos nem fogják... -
Jester01
veterán
Egy másik kollega meg az ati 9600-al szopik, mert a full hardveres gyorsítás rosszul működik és/vagy fagy. Nekem is az x550 kapásból fagy, ha 3d-be kapcsolok. Nvidia 6600GT illetve 8600M-GT meg simán megy. Azt hiszem erre mondják, hogy egyik kutya másik eb, avagy YMMV.
Az lenne a jó, ha mindkét driver open source lenne. Nem is tudom, hogy áll az ati a dokumentáció publikálásával, vajon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Subaru topik
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest