- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
[OFF] ...de legalábbis ilyen "kétes" progikat nem futtatni...
Egyébként tulajdonképpen egyetlen file hiányzott volna, de az nagyon... +a rendszerbeállítások, amivel el kellett volna molyolni (pl. a billentyűkiosztásom, bár talán megvan még valahol)... persze az ember ilyenkor azon kezd el gondolkodni, milyen adat is volt még a lemezen, amiről esetleg elfeledkezett...A backuppal mindig az a baj, hogy régi...
[/OFF]
Egyébként a partícionálgatást most egy időre befejeztem. Átpakoltam a /boot partíciót a vinyó elejére, talán most nem lassul majd be olykor az indulás... a következő a win törlése lesz, ha rászánom magam... elvégre azt nem szoktam használni ezen a gépen, bár most - a partícióvesztésekkel - jól jött alternatívaként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged