-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
bambano #6746 üzenetére
okay!
igazad van!én sík h*** vagyok ehhez a részéhez.
csak arra gondoltam, hátha leírnátok, mit tennétek, ha ez a problémám linux-al fordulna elő, és talán működne itt is....mivel a kernelbe nem kellene belenyúlni, pont azt akarom elkerülni, hogy cserélni kelljen. ...
talán az automount-nál van valami félrekonfigolva, hogy a /dev -ben sem jelenik meg a disk3 vagy disk4 vagy disk5 ha rádugok egy újabb USB eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- Windows 10
- Google Pixel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest